Web Sitemin/Sosyal Medya Trafiğimden Nasıl Ek Gelir Elde Edebilirim? (Deneyimlerim)
Merhaba arkadaşlar,
Forumu bir süredir takip ediyorum ve "web trafiğinden nasıl ek gelir elde ederim" sorusunun sıkça sorulduğunu görüyorum. Bu konuda kendi deneyimlerimi ve trafik arbitrajı ile SmartLink kullanarak nasıl bir sistem kurduğumu paylaşmak istiyorum. Belki fikir olur.
Benim Yaklaşımım: Trafik Arbitrajı + SmartLink Sistemi
Temel mantık, trafiğinizi (web sitesi, blog, sosyal medya takipçileri) akıllı bir sistemle, yüksek ödeme yapan reklamverenlere yönlendirerek aradaki farktan gelir elde etmek. İşin en zor kısmı, bu "yüksek ödemeli reklamverenleri" tek tek bulmak ve her ziyaretçi için en iyisini seçmek.
Ben bu işi otomatikleştirmek için SmartLink adı verilen bir teknoloji kullanıyorum. SmartLink, tek bir bağlantının arkasında yüzlerce reklam teklifini barındırır ve bir kullanıcı tıkladığında, onun ülkesi, cihazı gibi verilere bakarak anında en karlı teklife yönlendirir. Yani siz tek bir link yerleştirirsiniz, sistem sürekli en iyi getiriyi bulmaya çalışır.
BTC Cloud Pool
Bu SmartLink sistemini kurmak ve yönetmek teknik bir iş. Bir platform mevcut (btccloudpool.com) ve bu sistemi, teknik detaylarla uğraşmak istemeyen diğer arkadaşların da kullanımına sunuyorlar. Platformda, farklı trafik seviyelerine uygun, hazır SmartLink paketleri var.
hemen smartlinkinizi alın ve bakiyelerin nasıl arttığını görün. Bern adsterra smartlinkleri kulalnıyorum ve gerçekten günlük 30 usd kazanıyorum. bu hafta ise muhtemelen 45 usd olacak.
Foruma Özel Bir Not
Forumtaki arkadaşlara fikir vermesi açısından bu deneyimimi paylaşıyorum. Eğer bu konsept ilginizi çekerse ve "Acaba benim trafiğimle nasıl çalışır?" diye merak ederseniz, platformu ücretsiz denemeniz için bir başlangıç imkanı sunuyorum. İlk paket alımında kullanılmak üzere ek bir kredi veriyor, sistem risk almadan test edilebilsin.
Özetle: Trafiğinizi pasif gelire dönüştürmek mümkün. Anahtar, işi sizin için otomatik yapan doğru bir sistem kullanmak. Umarım bu bilgiler faydalı olur.
Konuyla ilgili sorularınız olursa, elimden geldiğince buradan yanıtlamaya çalışırım. İyi çalışmalar.