Merhaba Arkadaşlar

Kendi e-ticaret sitem için 1 yıl kadar dışarıdan destek aldım. Opencart ile kurulmuş bir siteydi. Ufak tefek sorunlar yaşadım. Kendim öğrenmeye karar verdim ve woocomerce üzerine yoğunlaştım. İnternetten araştırıp uygulamaya çalışıyorum.

Bir tedarikçiden xml bayiliğim var 3500-4000 arası ürün var.Okuduğum kadarı ile ürün adeti çok olduğundan pek tavsiye edilmiyor. Fakat kurulum aşamasında en azından denemek istiyorum.Site içi optimizasyon vs için daha sonra destek alırım olmadı. Baktım istediğim gibi olmadı en azından az çok da olsa öğrenmiş olurum.

Öncelikle çalışmamı localhostta yapıyorum. Bir yere kadar getirdim fakat xml ürün çekme konusunda bazı sorunlar yaşıyorum. Ürünleri çektim fakat localhostta işlem yaptığımdan mı inanılmaz uzun sürdü işlem. 15-16 saat arası. Ürün sayısı da eksik gözüküyor. Tamam ürünleri uzun da olsa çektim dedim bir şekilde güncelleyeyim dedim ama oda aynı şekilde çok uzun sürüyor. Opencart da güncelle dedikten sonra 5 dk da güncelliyordu.

Türkçe kaynak olarak da bu konularda fazla bir şey bulamadım. Bizde woocommerce fazla kullanımıyor olarak mı düşünmeliyim ? Opencart vs internette bi sürü xml entegrasyon videosu var ama woocommerce ile doğru düzgün anlatan bir kaynak bulamadım. Forum konularında da sorun yaşayan arkadaşlara pek cevap verilmemiş.

Kısaca WP All İmport eklentisini kullanan arkadaşlar XML den yükleme yaparken ve güncelleme süre problemi yaşıyorlar mı ?

Aşama aşama gittiğimden diğer sorunlardan şu an bahsetmiyorum.
Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.