-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi / Fotoğra
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arkadaşlar merhaba bir Woocommerce e ticaret sitesi açmayı düşünüyoruz acaba burda kullanmamız gereken eklentiler nelerdir sizce ?
kargo için hangi eklentiyi kullanıyorsunuz
ödemeler için kullandığınız eklenti varmıdır.
bu ve bunun gibi kullansak iyi olur diye düşündüğünüz eklentileler nelerdir acaba ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
Amatör web tasarım
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu konuda kimse yardımcı olmuyor malesef. Ben de bir site açmak istiyorum. Aynı konuyu araştırıyorum. Ama malesef kimse net konuşmuyor. Yapabilirsin diyorlar ama hangi eklentileri kullandıklarını söylemiyorlar. Ücretli ücretsiz farketmez.
Burdan iki sonuç çıkıyor bana göre, ya satış sitesini woocommerce ile adam akıllı yapıp yayınlayan yok, yada yapan söylemiyor.
Genelde hep eklenti problemleri ve entegrasyon problemleri yaşanıyor, sorununu aşanlar genelde nasıl yaptığını açık açık anlatmıyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
satis elemani
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
woocommerce ile işe başlamayın ben web tasarim falan bilen biri degilim lakin eticaret yapacaksanız Türkiye de en mantıklı opencart destek bulmak kolay ayrıca bu tarz siteler paylaşımdan çok ticaret yerine dönmüş. Eticaret sitesi olan biri olarak bilginiz yoksa opencart kullanin yada zorlarim derseniz ( destek bulamazsınız ) prestashop kullanın. Kullanıcı deneyimim prestashop mükemmel ötesi index alıyor bilginize ama biraz pahalı eklentiler para bütçeniz azsa opencart kullanmak mantikli
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
S** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
kargo için modüle ihtiyacınız yok bence, kendi içerisinden çoğu şey halloluyor.
stok yönetimi için: ATUM Stock Manager for WooCommerce
türkçeleştirmeler için: Loco Çeviri
toplu ürün edit için: PW WooCommerce Bulk Edit
üyelik sayfası özelleştirme için: Woo Checkout Field Editor Pro
seo için: Yoast SEO
önerebilirim.