Herkese selam ;
wordpresi ve esnekliğini çok seviyorum newsmag teması ile bazı ürünlerin tanıtımını yaparken bir taraftanda talep edenlere satışınıda planlıyorum .
yeni bir domain alıp bu domain ana dizinine newsmag temasıyla bir ürün dergisi sektörel tanıtım yaparak ve woocommerce ilede bazı ürünlerin satışını gerçekleştirirsem ilerde pişman olurmuyum ?
neden böyle bir soru sordum ? Hemen hemen her firma blog olarak altdizin tercih etmiş ana sayfayı ise malum idea , tici gibi firmalardan kiraladıkları yıllık aidat ödedikleri firmalar ile iş yapmakta .
wordpress ile blog kurup ilerde işler büyüdüğünde bu firmalara giderseem bana hostingimi vermiyecekler muhtemelen o ana kadar olan verilerimi ya taşıyacaklar ki sanmıyorumki word presse izin versinler kendi sistemlerinin bloglarını önericekler bense wordpresden wazgeçmek istemiyorum bi fikir veren arkadaş cıkarmı aranızdan . aylık cirolara göre konuşucak olsaydık örneğin ayda 10 bin-20 bin tl ciro çeken bir e ticaret firması woocommerce ile hayatını idame ettirip wordpresin tüm güzelliklerini kullnabilirmi yoksa mutlaka büyük bir firma ile anlaşmalımı ?
kısaca parasal bir durum söz konusu değil daha ziyade yavaş yavaş kontrollü bi şekilde büyütmeyi planladığım bir e ticaret girişimim olacak sizce yol haritam nasıl olmalı