Neden WordPress ?
WordPress, dünyanın en çok kullanılan ve sevilen içerik yönetim sistemlerinden biridir, açık kaynaklı ve 60 tan fazla dili desteklemektedir. Hazırlamış olduğumuz web sitelerinde WordPress kullanıyor olmamızın en büyük nedeni binlerce eklenti ve şablon desteği olmasıdır ve tabiki arama motorlarının en sevdiği alt yapıda WordPress ile sunulmaktadır.
Sürekli güncellenen alt yapısı ile göz dolduran WordPress, web sitenizi gelecek tüm saldırı ve hack girişimlerine karşı korumaktadır. Ayrıca WordPress, kullanıcılarına yönetim panellerini ve tüm alanları Türkçe olarak kullanmaya olanak sağlar.
WordPress Arama Motoru Dostu Bir Sistemdir
WordPress'in değiştirilebilir bağlantı yapısı sayesinde arama motorlarına en uygun bağlantı yapısını oluşturmak WordPress SEO eklentileri ile artık çok kolay! Sizler için hazırlayacağımız WordPress sistemlerinde dünyanın en popüler SEO eklentilerinin kurulumu yapıyoruz. Dilerseniz açık kaynak eklentiler ile dilerseniz ücretli (tavsiye edilir) eklentiler ile artık WordPress siteleriniz arama motorlarının en iyi dostu!
Taslak Hazırlanması
Paket satın alındığında oluşturulan taslak başka bir siparişte kullanılmayacaktır. (Her siparişte kullanılan taslak kesinlikle farklı olucaktır.)
XML site haritası kurulumu, robots.txt ile arama motorlarının örümceklerine en uygun yapının hazırlanması ve arama motorlarına tüm bu bilgilerin gönderilmesi de hazırlamış olduğumuz WordPress kurulum paketi dahilinde!
[CENTER]Wordpress Kurulum Paketimizin İçeriği
WordPress Türkçe Son Sürüm Kurulumu
WordPress alt yapısının en güncel sürümünün 100% Türkçe olarak kurulumun yapılması. (Türkçe alt yapı site ve yönetici paneli)
SEO Eklenti Kurulumu & Optimizasyon
WordPress için geliştirilmiş en iyi ücretsiz SEO eklentilerinin kurulumun yapılması, belirlediğiniz kelimelerde SEO ayarlarınızın yapılması ve sitenizin arama motorlarına uygun şekilde bağlantı yapısının düzenlenmesi.
İletişim Formu Kurulumu
E-posta adresinize entegre edilmiş iletişim formunuzun kurulup yapılandırılması.
1 Ay Süresince Yardım & Destek
WordPress başlangıç paketi dahilinde sitenizin tüm güncellemeleri yapılacaktır ve 1 ay boyunca yanınızda olucam. Yardım ve destek Mail veya Skype ile verilmektedir.
İş Bitiminde Detaylı Raporlama
Vermiş olduğumuz hizmetin ardından sizlere detaylı bir rapor sunuyoruz. Bu rapor yapılan tüm işlemlerin açıklamaları ile işlemde kullanılan oturum bilgilerini içerir.
ÖDEME BİLGİLERİ
Şuanlık Garanti Bankası hariç diğer bankalardan ödeme alıyorum.
Fiyat konusunda işe başlamadan beraber bütçenize uygun bir fiyat belirliyoruz :)
Referanslarım
[/CENTER]
[QUOTE="sismailoglu"]Arkadaşımızla 2 tane sıfırdan kurulum yaptık.2 sitede çok çok iyi hale getirdi.Ne yapması gerektiğini bilen,size gerektiğinde yol gösteren başkalarının abartı fiyatlara yaptıklarını mantıklı rakamlara yapabilen arkadaşımız.Referanslarına bakmanızı öneririm.[/QUOTE]
[QUOTE="Suistimal"]Kendisiyle bir çalışma yaptık, gerçekten çok bilgili ve yardımsever bir insan. Nerede sorun yaşadıysak yardımcı olmaya çalıştı. Aldığı parayı son kuruşuna kadar hak eden çok değerli bir insan.
Yolun açık olsun.[/QUOTE]