Wordpress Kurulumu
Tema Eklenti kurulumları
Tema Türkçeleştirme
Basit seo ayarları
İstediğiniz Bir alana Reklam Ekleme
Site Taşıma İşlemleri Wordpress , Forum
[COLOR=Red] Anahtar teslim işler yapılır sadece ücreti ödeyip domain + hosting + kurulum içerik girilmesi herşeyiyle hazır halde yapılıp teslim edilir.[/COLOR]
Themeforest temaları orjinaldeki demo hali ile kurulumu yapılır.
Ödeme Yolları
Fiyatlandırma Yapılan İşe Göre değişmektedir Referanslar için pm isteyiniz.
Ssk Günlüğü adlı üyeden alıntı
Site taşıma işlemi yaptırıldı, güvenilir ve çok anlayışlı bir arkadaş.Kesinlikle tavsiye ediyorum
Arkadaş ilgili ve güvenilir bir arkadaş
Kendisine iş verildi, ben elimi bile değmeden herşeyi halletti sağolsun, kısa bir sürede istediğim her şeyi yaptı, güvenilir bir o kadarda dürüst bir arkadaş
Tavsiye ederim....
Tavsiye ederim....
Kategori düzenleme işi verildi.Hızlı ve düzgün şekilde gerçekleştirdi.
İşini iyi yapıyor, güvenilir arkadaş herzaman çalışabilirsiniz
arkadaş çok güvenilirdir wordpress ve site kodladı kısa zamanda harika iş çıkardı...işinde mükemmel tavsiye ederim herkese
Güvenilir ve hızlı iş bitirdik teşekkürler.
wordpress kurulum + tema yaptırıldı hızlı ve güvenilir öneririm.
teşekkürler herşey için iş başarıyla tamamlanmıştır
Kendisi ile calismam oldu ve cok memnun kaldim. Guvenilir ve hizli bir arkadas, kendisine cok tesekkurler.
Yusuf kardeşime teşekkür ederim işini iyi yapan ve ilgilenen arkadaşımız
Kendisi benim bitmek bilmeyen wordpress sorunlarımı en iyi şekilde çözmüştür hem başarılı hem sabırlı biridir kendisiyle çalışmanızı tavsiye ederim iletişim konusunda da son derece hızlı anında dönüş yapıyor.
Tek sayfa edit işi yaptırıldı, istenildiği şekilde işi teslim etti arkadaşımız.
Hızlı arkadas işini güzel şekilde teslim ediyor ayrıca seçenekler de sunuyor isteğinize en iyi şekilde cevap verebilir
Arkadaşla Wordpress Tema sorunumuzu giderdik..Gayet başarılı ve çalışkan biri, öyle olduğu kadarda güvenilir..Hayırlı işler.
bir kaç kez wordpress işleri yaptırıldı işinde iyi ve güvenilir birisi
Arkadaş işi bir kere alıp kenara çekilmiyor. Her zaman ulaşılabilir ve yardımsever bir arkadaş.
bu sabah kendisine iş verildi.
güzel bir şekilde konuşa konusa işi hallettik. Al gülüm ver gülüm hersey sorunsuz. herkesin çalışabileceği işten anlayan bir arkadaş.
güzel bir şekilde konuşa konusa işi hallettik. Al gülüm ver gülüm hersey sorunsuz. herkesin çalışabileceği işten anlayan bir arkadaş.
bir iş verildi hızlıca yaptı teşekkürler.
kendisinden iş alımı yapılmış çok kısa sürede site teslim edilmştir. güvenilir ve profesyonel bi arkadaştır. kendisine tşk ederim.
Çok sevdim kendisini güvenilir iyi biri yüklü bir miktarda iş yaptık teşşekür ediyorum kendisine bu konuda uzman biri ;)
sitem 301 yönlendirme yaptırıldı çok sağolasın eline sağlık kardeşim
kendisine verilen wordpress site işi zamanda teslim alınmış iş bitiminde de halen her türlü destek alınmaktadır. arkadaş samimi ve değerli bir arkadaştır.
3.site yaptırılmıştır teşşekürler yusuf bey :)
inşallah yeni tema işinde çalışacağız tekrardan
eli hızlı bir arkadaş.
eli hızlı bir arkadaş.
2.site yaptırılmıştır.
3.sitemizin yapımını hazırlıyoruz teşşekürler yusuf bey :)
3.sitemizin yapımını hazırlıyoruz teşşekürler yusuf bey :)
Çok sevdim kendisini güvenilir iyi biri yüklü bir miktarda iş yaptık teşşekür ediyorum kendisine bu konuda uzman biri ;)
kendisinden iş alımı yapılmış çok kısa sürede site teslim edilmştir. güvenilir ve profesyonel bi arkadaştır. kendisine tşk ederim.
İşinde başarılı ve çok saygılı bir arkadaş işini çok temiz yapıp teslim etti kullanımı hakkında bizleri bilgilendirdi ayrıca sabrı için çok teşekkur ederim herkese de tavsiye ederim
İstediğim işi sorunsuz teslim etti. Güvenilir biri tavsiye ederim.
WordPress Düzenleme Kurma işlemini Sorunsuz Yaptı Güvenilir ve İlgili bir Arkadaş
Düzenli işler yapmak içn anlaştık il işini yaptı çok temiz çalışıyor.. Tavsiyemdir..
3 Site yaptırıldı Yusuf abi işini bilen birisidir.Bakalım şimdi 2 site için daha anlaştık onlarıda yaptıracağım hayırlı satışlar bol kazançlar.
Yusaf kardeşim, wp temamızı çok hızlı bir şekilde tam istediğimiz şekilde kurdu ve teslim etti. teşekkürler...
İşini hızlı ve güzel bir şekilde teslim etti , ayrıca sorduğum her soruya çabuk cevap verdi teşekkürler.
Yusuf kardeşime çok teşekkür ediyorum, web sitemi hızlı bir şekilde optimize ederek wp tema kurulumunu sorunsuzca tamamladı. Yeni ve başka işler için yeniden çalışmak dileği ile