-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Ajans Direktörü
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
46, (%98)
Alihan, gerek işe başlama öncesinde, gerek iş esnasında, gerekse iş bitiminde bildiği herşeyi ortaya dökerek çalışan, başarılı bir arkadaş. Kendisi ile hem tanıştığıma, hem de çalıştığıma çok memnunum. Hep optimizasyon yaparak sitelerimi hızlandırdı, hem de yaptığı tavsiyeler ile aylık vps-host masrafımı yarı yarıya kadar indirdi. Verdiğim paranın her kuruşu helal olsun. Tüm projelerimde ilk çalışacağım arkadaş kesinlikle kendisi olacak. Bol kazançlar, iyi satışlar dilerim güzel dostum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Swell
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
E** Ü**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Blogcafem.com için fiyat alabilirmiyim
Carrot34
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Teknik Emniyet
-
-
Ad Soyad
Ş** Y**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Dizi son bolum bunu beyendi aslında araştırıyorum sayfamın hızını artırabilecek bu işten anlayan tasarımcı laım
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Hukuk
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Beyefendi ile çalışılmış, son derece ilgili ve hoşgörülü şekilde dinleyip, sonuç odaklı ve prensipli çalışması; faydalı tavsiyeleri ve alçakgönüllülüğüyle kendisini tarafıma hayran bırakmıştır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Psikolog
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Alihan beyle çalışmak gerçekten ayrıcalıklı bir his veriyor. :) Çok ilgili çok disiplinli ve çok becerikli... Kendisini tebrik ediyorum ve inşallah yolunun açık olmasını temenni ediyorum. Verdiği hizimetten ve bilgilendirmelerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.
Başarılarının devamını dilerim kardeş. :)