-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Eğitmen
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 11 yıldır sürekli wordpress ile ilgili çalışmalar yaptım. Hala da devam etmekteyim. Sizlere profesyonel anlamda verebileceğim hizmetler:
- Wordpress sitenizi kuruyorum. (Sıfırdan olur, 1'den olur, 2'den olur)
- Sitenizin genel yapısına en uygun ve en az sayıda olan olmazsa olmaz eklentileri belirleyip bunları kuruyorum. (Kurulum içine giren hizmettir.)
- Siteniz için Google Analytics ve Search console ayarlarını eksiksiz yapıyorum. Bunlar da kurulum içerisine giren hizmetler arasındadır.
- İstediğiniz herhangi bir temanın kurulumunu yapıyorum, demosu ile birebir yapabiliyorum.
- Bir websitesi için en önemli ayarlardan biri olan seo ayarlarını eksiksiz yapıyorum.
- Sitenizi başka bir hostinge taşımak ya da alan adınızı değiştirmek istiyorsanız, yapıyorum.
- Wordpress altyapılı siteniz için gerekli güvenlik önlemlerini alıyorum.
- İngilizce bir tema kullanmak istiyorsanız bunu Türkçeye çevirebiliyorum.
- Daha önce yaptırmış olduğum işlerde bu sorunu yaşadığım için bu konuya karşı hassas davranıyorum ve iş bittikten sonra wordpress ile ilgili gelen sorularınıza çok çabuk cevap vereceğimi göreceksiniz.
Not: İlk 2 kişiye referans olması amacıyla ücretsiz yapacağım.
Not: Referans olarak 2 kişinin isteği yapılmış ve herhangi bir ücret alınmamıştır.
Wordpress İşleriniz eksiksiz yapılır.
buzmavisi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%73)
Arkadaş son derece işinde profesyonel gerçekten ve samimi , hiç düşünmeden çalışabilirsiniz . Sitenizi istediğiniz gibi yaptırabilirsiniz . Kendisine teşekkür ediyorum.
mceber
Gazianteptutku.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
ellerine sağlık elleri dert görmesin
Gazianteptutku.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Eğitmen
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
buzmavisi adlı üyeden alıntı
Arkadaş son derece işinde profesyonel gerçekten ve samimi , hiç düşünmeden çalışabilirsiniz . Sitenizi istediğiniz gibi yaptırabilirsiniz . Kendisine teşekkür ediyorum.
Rica ederim, iş alımı açıktır.
Wordpress İşleriniz eksiksiz yapılır.