wmaraci reklam

• Wordpress • Tüm Kurulum&Ayarlama ve Düzenleme - KALİTELİ REFERANSLAR

22 Mesajlar 4.737 Okunma
advertseo
wmaraci reklam

OguzhanCinar OguzhanCinar WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Sivas
  • Ad Soyad O** Ç**
  • Mesajlar 136
  • Beğeniler 21 / 30
  • Ticaret 20, (%100)

Avi adlı üyeden alıntı

mesajım bulunsun. hayırlı işler


Teşekkürler beklerim hocam :)

SuatGülten adlı üyeden alıntı

pm alabilirmiyim hocam ayrıca skypede gelebilirseniz : suatgulten@hotmail.com


2 site için Anlaşma sağlandı.
 

 

wmaraci
reklam

spencer866 spencer866 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek grafiker
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad B** E**
  • Mesajlar 31
  • Beğeniler 2 / 5
  • Ticaret 1, (%100)
BU YAZIMI OKUYACAK ARKADAŞLAR. ÖN YARGILI OLMAYIN DİYE EN BAŞTA BELİRTİYORUM. BÜTÜN SKYPE KONUŞMALARI SAATLERİNE KADAR KAYITLIDIR İSTEYENE ATABİLİRİM.
BEN BURDA HAYALİ BİRŞEY ANLATMIYORUM VE BOŞ YERE BİRİNİ KARALAMAYA ÇALIŞMIYOR.
Eğer ogzcnr bu yazdıklarımın yalan olduğunu söylerse, bütün konuşmalar kayıtlı burda yayınlayabilirim.


Arkadaşla 2 adet site için anlaşma yapmıştık. Herşeyi en başta konuştuk.(Bu kısmı aşağıda detaylıca anlatıcam)
Salı günü Anlaşır anlaşmaz ödemeyi yaptım. Bana beklememi söyledi. 1 gün bekledim. Daha sonraki 1,5 gün kendisinden haber alamadım. Skype'tan yazıyorum yazıyorum cevap vermiyordu. Sonra Dün akşam üstü online olup saat 10 da yapacağımızı söyledi. Bende tamam dedim. Saat 3:40'a kadar bekledim. Arkadaş gelip hadi yapalım diye bişey yazdı. Nerdesin niye cevap vermiyosun diye sorum fakat. Hadi yapalım yapalım dedi. Ben yine ses etmeyip. Arkadaşa uydum. 1 tane web sitesinin kurulumunu yaptı. Ben bir kaç içerik girdim. Diğerine başladı mı diye merak ettim. Fakat yok arkadaş yine kayıp. Bugünde kendisinden cevap gelmeyince ve site sahipleri ile tartışma yaşayınca bende domainleri başka hostinge yönlendirdim. Arkadaşa hesap bilgilerimi yazıp ödemeyi geri yollamasını söyledim. Fakat kendisi benim keyfi olarak domainleri başka siteye yönlendirdiğimi keyfi olarak ücreti geri istediğimi söylüyor. Ücreti geri ödemeyeceğini öğrenci olduğunu her ödemenin yeri var gibisinden bir şeyler söyledi.

Konuyu biraz daha açmak gerekirse
2 adet şahsın youtube kanalıyla ilgileniyorum ve bunlar benden web sitesi istedi. Bende uğraşmayayım ve daha profosyonel bişey olsun diye. Konulara bakıyodum. Sonra bu konuya rast geldim arkadaşı skypedan ekledim ve konuşmaya başladık. Konuda 50 TL diyor ama skypta site başına 100 TL istedi benden. Bunu belirttim ona sitede 50 tl yazıyor dedim. Neyse dedi öyle yapalım :S Daha sonra Üstüne basa basa arkadaş bunları sordum:
Bak benim acelem var siteyi başkalarının adına yaptırıyorum site sahipleri bir an önce istiyo hemen yapabilirmiyiz? - Hallederiz dedi
Temayı sen mi veriyorsun. Hallederiz hocam sorun değil dedi
Sonra ben ödemeyi geçtim. O ara domainleri elimdeki hostinglere yönlendirmeye çalıştım. Bir kaç sorun çıktı ve kendisine yazdım.
Hostingde böyle böyle bi sorun var yardımcı olabilirmisin diye. Kendisi bana nameserver verip
domainleri buraya yönlendir host ta benden olsun dedi. Bende teşekkür ettim. 2 domaini de aynı anda yönlendirdim. Arkadaşı bilgilendirdim domainleri yönlendirdim hadi temayı seçelim dedim. İşte bu saatten sonra sürekli oyalamaya başladı.
Sonra 1,5 gün ortada yoktu ben hem skype üzerinden hem forumdan kendisine ulaşmaya çalıştım. Dün gelip akşam saat 10 da yapacağımızı söyledi. Bu arada ben sürekli skyptan kendisine şunları yazdım " bak site sahipleri sorup duruyo ne zaman yapıcaz nerdesin? Hocam cevap ver artık bişey mi oldu. Yapmayacaksan başkasına yaptırayım vs. vs."
Akşam 10 oldu arkadaş yine kayıp. Bende inat edip sabaha kadar beklicem dedim. En son saat 03:32 de "hocam sabaha kadar beklicem. bugün bu işi yapmamız lazım" dedim ve 10 dakika sonra bana bi tema gönderdim bu nasıl dedi 1. site için. hocam nerdesin niye böyle yapıyosun dedim fakat oralı bile olmadı. hadi seç tamayı yapalım kusura bakma yazdı.
Temayı seçip 1. siteye ekledi. Kendisinden bir iki şey rica ettim. Temada üyelik sitemi vardı. Hocam ricam etsem şu üyelik sistemini kaldırırmısın dedim. hemen kaldırdı. bunun gini bir kaç şey daha istedim. hemen yaptı.(Tabi bunları sonra başıma kaktı.) Siteye içerik girmemi söyledi. Ben içerikleri girmeye başladım. Onunda o an diğer site ile ilgilnediğini sanıyodum. Fakat arkadaş yine kaybolmuştu. Hocam nerdesiniz niye böyle yapıyosun bu siteleri bugün bitirmemiz lazım vs. vs. yazdım ama yok gitmişti.

Bugün site sahipleri birisi 17 yaşında birisi 19 yaşında çocuklarla tartışma yaşadım. 2 sininde youtube kanalını kontrol ediyodum. Birisi youtube kanalını aldı benden.
Bende o sinirle domainleri domain firmasına geri yönlendirdim ve arkadaşa hesap bilgilerimi yazıp ödemeyi geri göndermesini söyledim. Bunca yaptığına rağmen halen daha kendisi gelip beni haksız çıkarıyor.
Yok neymiş ben keyfime göre domaini yönlendirmişim. Keyfe göre ödeme geri yapılmaz.
Yok neymiş 2. domain onun hostinge yönlenmemiş (Hemen yönlendirdiğim tarih ve saati kanıt olarak attım) Bu seferde kıvırmaya başladı. Şuanda gözükmüyor diyo. Diyorum ki şuan zaten gözükmez çünkü dnsleri değiştirdim. Diyor ki 2. domain hiç bir zaman benim hostuma yönlenmedi. O zaman diyorum niye bana bunu söylemedin. Söyleseydin firmayla konuşurdum diyorum. Bu seferde diyorki Ben yazdım sana ama galiba gelmemiş diyor :S
Burdanda birşey bulamayınca. İş şuna döndü sana host verdim her istediğini yaptım 100 tl veriyorsun diye beni satın mı aldın hocam vs. vs.
Diyorum ki arkadaşım hostu sen bana verdin ben zorla istemedim ki. -------
Ben senden rica ettim üyelik sistemini kaldırırmısın diye veya başka birşey sende yaptın. Diyebilirdin hocam onları ben yapmıyorum sen yaparsın deseydin o zaman diyorum.
Ooo ben öyle desem neler olcağını biliyorum diyor...

Sonuç olarak ne işimi yapabildi. Ne de ödemeyi geri yolladı. Ben gerçekten 100 tl peşinde değilim burda beni bilen bilir. Güzel insanlarla ticaret yapıyoruz ve hiç bir zaman kimseye demedim ki konumun altına yorum at vs. vs. diye çünkü az öz insanlarla ticaret yapmak iyidir.
Yaptık bi hata 1 youtube kanalından oldum ve 5-6 günümü bu arkadaşa yazmaya beklemeye ayırdım. Yanarım buna yanarım. Kimse yanmasın diye olanları anlattım.
 

 

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al