MBarisTR adlı üyeden alıntı
Başkan tema dehşet olmuş, her konuda şikayet edip konuyu baltalayan bir kişi olur ve bu konuda bunu göremedim neyse ben sabotaj edeyim konuyu
Reis niye haber sitesi için de çıkartmadın tema? Hep hayalini kurarım bir gün newsli site açacağım diye 3-5 aydır dolanıyorum ortalıkta, yardım eli uzmatmalarını bekliyorum birilerinin.
Google news alt yapısına uyumlu tema nasıl bulabilirim ?
News konusunda uzman değilim fakat ufak araştırmalarım sonucunda News için aslınnda temanın çok fazla bir önemi yok, daha çok yazılan yazıların kriterleri ile alakalı kriterler mevcut. Yazıların kaliteli olması, farklı yazarların olması, url yapısının uygun olması vs. vs. bu tarz kriterler anlatılmış hep. Html olarak google 'ın News sistemi için olmazsa olmaz dediği bir kriter göremedim açıkçası.
Bu temayı tabi ki seo konusuna özen göstererek kodladık, h etiketleri olsun, google'ın aradığı time, author, entry-title gibi özellikler olsun bu tarz konulara dikkat ederek kodlama yaptık.
Yani demek istediğim anladığım kadarıyla bu temayla News sistemine girilebilir. Konuda uzman arkadaşlar varsa yanlışım varsa bilgilendirirlerse sevinirim.
İnşallah ilerde her alanda bir tema yapma fikrimiz var.