Ecancan
Paylaşmak Güzeldir
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
[QUOTE=Ecancan][QUOTE=turker71]Merhaba hocam. Rumorroom teması için yazıyorum. Temayı eğitim sitesine göre editleyebilir miyiz. Whatsap:****** iletişime geçer misiniz ?[/QUOTE]
Özel istek almıyor (yoğunluğum mevcut) ve telefon numarası paylaşmıyorum.[/QUOTE]
PM Cevaplandı !
1 kişi bu mesajı beğendi.
Ecancan
Paylaşmak Güzeldir
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
"Hocam sizden tema alıyorum, temanız da sorun var bildiriyorum. Siz güncelleme sonrası diyorsunuz. Bunun güncelleme ile ne alakası var temanız hatalı? Bana uyarı geldiği için size bildirdim ve sorunu düzeltmeniz gerekli. Biz de yatırım yapıp paralar harcıyoruz. Sizin güncelleme tarihinizi bekleyemem. Sizi tehtit etmiyorum nasıl bir hizmet alacaklar insanlar da bilsinler değil mi? Eyw temanız güzel ama destek sıfır.
Ben parayla da yaptırırım emin olun ama siz tema satabilecek misiniz? O zaman görüşelim. "
Kim tehtid ediyor acaba?
verdigim cevabim
Bilsinler tabiki hic problem degil. Fakat sizin bu uslubunuz yuzunden bir daha benden destek alamayacaksiniz. Madem destek sifir tam sifir olsun size. Ben bu ise dun baslamadim ilk ve tek temamda degil tek musterimde siz degilsiniz. Tek tarafli dusunulmemesi gereken bir durum. Bu hata yeni farkedildi ve bunun ile ilgili cozum ancak guncelleme ile yapilacaktir. Ben bekleyemem edemem diye bir sey yoktur. Siz ozel tema satin almadiniz herkese acik bir tema satin aldiniz. Kisacasi boyle anlamsiz efelenmelere gerek yoktur. Bu isi siz vermediniz siz de ogretmediniz. Haddinizi bilin!
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Frelancerr
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Ecancan s.a benim sitemde Biilgi.com Sürekli hemen hemen hergün Lisans 2 hatası veriyor ve site kapanıyor admin giriş yapıyorum lisans alanına girip kaydet butonuna tıklıyorum düzeliyor bukonuyu sana siten üzerinden de yazdım bukonuda ne yapacağız özelden ulaşırmısın
Ruyagibievler.com - Yeraltievleri.com - Haberhd.com - SATILIKTIR.