🏆 WordPress İçerik Botu – Atlas Auto Content 🏆

🌟 Yeni Nesil İçerik Otomasyonu 🌟

Atlas Auto Content, WordPress siteleri için geliştirilmiş kapsamlı bir otomasyon eklentisidir.
YouTube videolarını (oEmbed ile anahtarsız), RSS yayınlarını ve film içeriklerini kolayca çekerek içerik havuzunda toplar.

Yapay zekâ entegrasyonu ile makale oluşturma (OpenAI GPT / Google Gemini), çeviri (Google Translate), görsel entegrasyonları sunar.

📌 Yapay Zekâ Destekli Otomatik İçerik Üretimi

Atlas Auto Content, OpenAI GPT ve Google Gemini entegrasyonları ile WordPress siteniz için tamamen özgün, SEO uyumlu makaleler oluşturur. Kategori seç, süreyi belirle ve bot gerisini senin yerine yapsın. Siten her gün otomatik olarak güncellensin, trafik kazansın.

İçerikleri önizleyebilir, tek tıkla havuza ekleyebilir, toplu şekilde, otomatik yayınlayabilir, düzenleyebilir veya silebilirsiniz.
Lisans yönetimi ve modern bir yönetim arayüzü ile içerik sürecinizi hızlandırır ve kolaylaştırır.

🚀 Öne Çıkan Özellikler

• YouTube Video Çekme: oEmbed ile anahtarsız, hızlı ve sorunsuz.
• RSS Entegrasyonu: Belirlenen kaynaklardan otomatik içerik çekme.
• Film İçeriği Çekme: Film verilerini otomatik havuza aktarma.
• Yapay Zekâ Makale Oluşturma: OpenAI GPT ve Google Gemini desteği.
• Çeviri Modülü: Google Translate API ve Yapay Zeka ile içerikleri farklı dillere çevirme.
• Görsel Desteği: Pexels entegrasyonu ile telifsiz görseller.
•Görsel Ekleme: İçeriklerinize bilgisayarınızdan istediğiniz görseli kolayca ekleyebilirsiniz.
• İçerik Havuzu: Önizleme,düzenleme,tek tıkla 10 farklı dile çeviri, toplu yayınlama/silme.
• Modern Yönetim Arayüzü: Kolay kullanım, sade ve Türkçe panel.
• Lisans Yönetimi: Farklı süreli lisans türleri ve güvenli aktivasyon.

🎯 Neden Atlas Auto Content?

• Zaman kazanırsınız: İçerik üretim ve yayınlama sürecini otomatikleştirir.
• SEO dostu yapı: Başlık, açıklama, öne çıkan görsel ve meta bilgileri otomatik optimize edilir.
• Esnek yönetim: İçerikleri havuzda düzenleyip istediğiniz şekilde yayınlayabilirsiniz.
• Güçlü entegrasyon: YouTube, RSS, film içerikleri ve yapay zekâ destekli içerik oluşturma bir arada.

📸 Ekran Görüntüleri

⚠ Botun satış hakkı yoktur. Dağıtım ve satış yalnızca tarafımızca yapılmaktadır.

📦 Teslim & Destek

• Ödeme sonrası lisans anahtarı ve eklenti .zip dosyası teslim edilir.

📌 NOT

Atlas Auto Content, içerik yönetimini hızlandıran, yapay zekâ ve görsel entegrasyonlarla güçlendirilmiş tam kapsamlı bir WordPress içerik otomasyon çözümüdür.

Blog yazarları, haber siteleri ve içerik yöneticileri için en ideal seçim.