-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirme Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Alışageldik şekilde bir tema olmuş. Açıkcası çok beğenmedim. Artık türk tema tasarımcıları olarak kendimizi aşmalıyız diye düşünüyorum.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Yazar
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
hocam emeğine sağlık da. Herkesin yaptığı ile aynı tasarım. Ben tema yazabilecek biri değilim. Denedim beni aşar. Ama artık şu standart tasarımı da bırakalım. Farklı birşeyler yapalım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba,
Ben zaten bu tema için çok fazla efor harcağımı söyleyemem, sadece weblebi'nin v2 versiyonu olması açısından biraz görnümünü sadeleştirerek çıkardığım bir tema. Altı aydır kenarda duruyordu, en son wmaracında bir konu açıp ekran görüntülerini paylaşarak hangi temanın çıkarılmasını istediklerini sordum, en çok oy alanlardan biri de "bisaat" temasıydı. Aslında hiç çıkarmamayı bile düşünüyordum ancak anketin sonucunda, kenarda durmasın deyip çıkarttım. Temalara çok vakit harcayamıyorum zaten, hobi gibi bir şey.
Ha eğer çok fonksiyonlu ve harika özelliklere sahip bir tema istiyorsanız bunu "ücretsiz" olarak bulacağınızı da düşünmemenizi öneririm.
Çok uğraşmadım ama emek var bu işin içinde sonuçta, ve de ücretsiz yayımlıyorum insaf yani.
Neyse, bundan sonra ücretsiz tema yapacağımı da sanmıyorum. Belki bir dahakine fonksiyonlu ancak ücretli temalarla görüşmek dileğiyle.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisliği
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Gerçekten harika bir tema olmuş. Buna benzer bir tema yaptırmayı düşünüyordum. Bu akşam bunun grafiklerine biraz editleme yaparak kullanmaya başlayabilirim. Çok Teşekkürler.
Ellerinize Sağlık.
Bu nasıl bi yorumdur ya bi türlü bitmedi.
Front-end & Back-end Geliştirici
https://www.burakalhas.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Front End Developer
-
-
Ad Soyad
U** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tema çok güzel ellerine sağlık dostum
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
asfwf
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Çok güzel bir tema, elinize sağlık tam aradığım gibi bir tema olmuş :)
boş çuval dik durmaz
3525
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Temayı indirip arşive aldım.
eqz0tk1
cankeskin.net Web Blogum
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Weblebi teması gibi olmuş :) Teşekkürler. :)
Danci
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
TC
-
-
Ad Soyad
D** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bazıları demiş ki "ben beğenmedim sade olmuş" acaba bu kelimeyi kullananların bundan bir kaç hafta önce piyasaya sade tema çıkarıp ücretli dağıtmasına ne demeli? :) Geçip burada yok beğenmedim, yok klasik arayüze sahip tema olmuş! Diyenler, bence tasarım konusundan önce beyninizde baskı kuran düşüncelerinizi geliştirip yorumlarınızı ona göre yapın. Emek nedir bilmeyenleri şiddetle kınıyorum ve başkada söz etmek istemiyorum.
Temaya gelicek olursam, bence gayet güzel ve Türkçe tema yapıpta ücretli satanların emeklerinden 10 kat daha gösterişli düşüncesindeyim.
2 kişi bu mesajı beğendi.