//
Temayı blogumda yayına soktum. Github üzerinden indirebilirsiniz . Teşekkürler.
//
Buradaki konuda yaptığım ankette blog/portfolio seçeneği rağbet gördü. Bende bundan yola çıkarak daha önce başladığım bir temayı bitirdim. Çok fazla özelliği olmayan bir tema ama kendimce ufak ayrıntılar ekledim. Temayı ücretsiz dağıtıma sunacağım bir sorun olmazsa bu akşam veya yarın.
Tema ilk defa baştan sona png->html/css->wordpress aşamalarının tamamı benim elimden geçen hazır hiçbir (options framwork ve jquery plugin hariç)(birde fontawesome kullandım tabi, geliştiricilerinden Allah razı olsun büyük sevaba giriyorlar) kodun tasarımın kullanılmaması itibari ile benim için kıymetli. Şimdiye kadar ya png to html/css ya da ara sıra html/css to wp yapıyordum. Hepsini kendim yapmak farklı bir duygu oldu. (ve harika bir duygu. senden öncekinin nerede ne yapmak istediğini felan düşünmek zorunda kalmıyorsun ve onun hatalarını düzeltmeye uğraşmıyorsun.)
Temanın özellikleri:
17 farklı sosyal ağınıza ait linkleri ekleyebilirsiniz.
Logo, profil widgeti ve footer yazınızı düzenleyebilirsiniz.
Sidebar menuye 1 tier dropdown özelliği ekledim.
Eklediğim shortcodelar sayesinde yazılarınızda vurgulamak istediğiniz yerleri vurgulayabilirsiniz.
Yorumlar için disqus kullanıldı.
Tema telefonlar için responsive özellik taşıyor. Yalnız responsive özelliği farklı telefonlarda denenmedi. Tabletlerde hiç denenmedi. Göze çok fazla güzel gelmeyebilir yani. Gene de idare eder bence.
Planlanan özellikler:
Portfolio sayfası
Kolay reklam ekleme özelliği.
Sidebar widget kısmının düzenlenip daha düzgün bir şekle sokulması.
Theme Options arayüzünden daha detaylı css yönetimi.
Belki bir kaç jquery eklentisi daha eklenmesi.
Temayı kullanmak isteyen arkadaşların istediği özellikler varsa bana iletebilirler. Elimden geldiğince zenginleştirmek isterim.
Bir de ekran görüntüsü paylaşayım tam olsun :)
Evet arkadaşlar daha önce başlayıp yarım bırakmıştım. Tekrar devam etmek zor oldu. Hele haftaya vizelerim olduğu düşünülürse. Şu anda da çok yorgunum zaten. İlk eklemeleri ve dokümantasyonu en erken haftaya yapabilirim.
Tam zaman ayırdığımda çok hızlı bitirebilirim yalnız benim asıl işim front end ve bu konuda ücretli işler de aldığım için bir yandan da okul sosyal hayat olunca zaman ayıramıyorum.
Bu temayı ücretsiz dağıtmayı düşünüyorum yalnız footerdan linkimi kaldırmazsanız çok memnun olurum. Sonraki ücretli/ücretsiz temalarımda görüşmek üzere.