Arkadaşlar Merhaba,
Yeni devreye aldığım bir sosyal medya projesi için boombox ve bimber temaları arasında kaldım ve boombox temasını tercih ettim. Genel olarak temanın kullanışlı olduğunu söyleyebilirim. Ancak bir türlü çözüm sağlayamadığım ve yayımcı firmanın bir çözüm önermediği frontend uploader kaynaklı bir problem yaşıyorum. Boombox, Zombify uploder kullanıyor ve gerçekten güzel bir arayüze sahip, buna rağmen video yüklemeleri ana sayfada görüntülenmiyor.

Örneğin siteye üye olan bir kullanıcı video paylaşımı yapmak istedi ve zombify kullanarak siteye bir video yükledi. Eğer thumbnail yüklemesi yapmadıysa yüklediği video anasayfada yalnızca başlık olarak gözüküyor. Bu durum yüklenen resimler, GIf'ler ve embed videolar için geçerli değil. Bu formatlar gayet düzgün çalışıyor. Bunun yanında eğer yüklenen videonun linkini advenced fields video url kısmına girerseniz video anasayfada görüntülenebiliyor.
Bu problemi nasıl çözebilirim? Sizden fikir ve görüşlerinizi belirtmenizi rica ediyorum.


Herkese iyi forumlar dilerim.
Video yükleme ekranı;
https://i.hizliresim.com/dLyzyX.jpg

Thumnail yüklemesi;
https://i.hizliresim.com/mXYlqZ.jpg

Thumnail veya ACF linki ile anasayfada görünen video;
https://i.hizliresim.com/gP3ljN.jpg

Thumnail yüklenmemesi halinde anasayfaya gelen video;
https://i.hizliresim.com/Or12dA.jpg


Bu arada projem için bana yardımcı olacak, bunun yanında mobil uygulama ve site güvenliği, optimizasyon konularında destek verecek arkadaşlar var ise çekinmeden özel mesaj gönderebilir.