-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
banakcı
-
-
Ad Soyad
Ö** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
@KadirHameş öncelikle cevabınız için teşekkür ederim hocam, ücretli birşey aramıyorum arkadaşımdan para isteyemem ve parayı ben vermek zorunda kalırım ücretsiz bu işi nasıl halledebilirim acaba
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
banakcı
-
-
Ad Soyad
Ö** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
@BiELOF hocam size de teşekkür ederim öncelikle
aradığım şey sizin siteye benzer yalnız istediği arkadaşın sizin sitenin iletişim bilgilerinin olduğu büyük resim kısmına 2-3 resim ekleyip haber tarzı birşey ekleyip ileri geri butonu istiyor birde üstteki menülere açılır menü yapıp bir kaç alt menü eklemek istiyorum
BiELOF
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
Makine Modelcisi
-
-
Ad Soyad
N** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Bu temaya ücret vererek küçük düzenlemeler yaptırmıştım.
Sayfa altında sosyal hesaplarda paylaşma butonu,
Açılır menü mevcut.
sizin sitenin iletişim bilgilerinin olduğu büyük resim kısmına 2-3 resim ekleyip haber tarzı birşey ekleyip ileri geri butonu istiyor
Hangi sayfa anlayamadım?
sultangaziarcelikservisi.com/sultangazi-arcelik-servis-adresi.html (örnek sayfa daha düzenlememiştim.)
Resim ekleniliyor, İleri geri butonu resmin tam ortasında mevcut idi. Sıkıştırma yaparken yanlışlıkla silinmişti. Tema düzenlenileceği için uğraşmamıştım.
Yeni düzenlenmiş temada eskisi gibi ileri geri butonu var.
Bu buton resmi ileri geri yapmakta. İlgili resme tıklanılınca sayfaya gitmesi için resme link vermeniz gerekmektedir.
Tema dosyalarının son halini üşenip sunucuya yüklememiştim :)
Dün bir ağbimize gönderdim. Kendi sitesinde yayınlar ise veya 1-2 gün beklerseniz son haliyle sunucuya atarım. Oradan kontrol edersiniz.
Not: Haber tarzı devamlı içerik girecekse uğraşmanız zor olur.
Html sayfa her sayfa için tek tek düzenlenmesi gerekmekte. Örneğin 5 sayfa için 5 tane html dosyasını düzenlemeniz gerekir iken bu sayfa 30 olması isteniliyorsa 30 sayfa düzenlemeniz gerekmekte. Bu şekilde siteler için tavsiyem wp tema olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
banakcı
-
-
Ad Soyad
Ö** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam hangi temanin uzerinde oynamalar yaptiniz acaba
Ek Olarak: örneğin linkteki temayı kurunca slider çıkmıyor tek resim halinde gözüküyor arkadaşlar
https://wordpress.org/themes/nature-one/
Ek Olarak: Arkadaşlar bir el atında yapayım şu siteyi
Ek Olarak: arkadaşlar slider yapmayı öğrendim şimdi basit şık menülü bir tema bulmak kaldı yardım edermisiniz tema konusunda ücretsi bir tema