netbozum
tr.link

ColorMag Sağ Yan Ayarlama

4 Mesajlar 531 Okunma
acebozum
tr.link

ealp78 ealp78 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.07.2017
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum Karabük
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 265
  • Beğeniler 2 / 16
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaslar Sol üst haber sliderı yaptım onun yanında son yazılar 4 tane olarak sekilde tasarım yaptım.
ama bütün resim boyutları farklı gözüküyor boyutlar birbirinden farklı olduğu için görüntü kayık

bunun çözümü nedir nasıl tüm resimler tek boyutta aynı olacak şekilde tasarlayacağım acil yardım lütfen

www.tesisatteknolojisi.com
googleasistan
reklam

aries aries WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.09.2017
  • Yaş/Cinsiyet 50 / E
  • Meslek işçi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 828
  • Beğeniler 150 / 384
  • Ticaret 1, (%100)
resimlerin ebatlarını eşitleyin hepsi aynı olsun... fotoları editlemek için bu siteden faydalanabilirsiniz https://pixlr.com

bu videoda https://www.youtube.com/watch?v=N5QV2nDyoXk colormag temasının kurulumu ve demo görünümüne ulaşabilmek için adım adım hepsi anlatılıyor, farklı sorularınız olursa da faydalanabilirsiniz.... ben çok faydasını görmüştüm eminim sizinde işinize yarayacaktır...

ealp78 ealp78 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.07.2017
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum Karabük
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 265
  • Beğeniler 2 / 16
  • Ticaret 0, (%0)
aries hocam ilgin için çok saol. ben bu videoyu izleyerek başladım dediğin faydasını gördüm.

sağ yanda hep aynı boyut belki tutmaz fotoda siz daha iyi bilirsiniz ki bazen görüntü bozulabilir bu durumlar için demiştim temada sabitleme yok mudur diye yani tema kendisi otomatik resimi ayarlasın

dediğin site galiba ücretli değil mi_

www.tesisatteknolojisi.com

aries aries WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.09.2017
  • Yaş/Cinsiyet 50 / E
  • Meslek işçi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 828
  • Beğeniler 150 / 384
  • Ticaret 1, (%100)
fotografların ebatlarını 800x445 ölçülerinde yaparsan kayma gibi bir sıkıntı olmayacaktır... dediğim site ücretli değil... "image"/ "image size" yolunu takip ederek fotonun ölçülerini editleyebilirsin... ayrıca resimleri optimize etmek için eklentiler var, internetten araştırabilirsin...

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al