Bu işin etik kısmı olduğu gibi dini boyutu da var.Hadi yapan kişi müslüman olsa bir şekilde helallik alırsın da yabancıdan nasıl helallik alacaksınız?

Dini inancım yok diyorsanız da bu işin etik kısmı var.Bu insanlar sonuçta bir emek veriyor ve geçinmek için yapıyorlar bu işi.Kimse keyfe gelip şöyle bir tema yapayım demez.Bu durum herkes için geçerlidir.Şöyle düşünün:Günde 5 saatinizi veya daha fazlasını bu iş için ayırıyorsunuz ve 1 ay bu şekilde devam ediyorsunuz.İşi tamamladıktan sonra satış için ilgili yerlere temanızı koyuyorsunuz.Ertesi gün bir bakmışsınız temanız warez sitelerinde cirit atıyor.Böyle bir durumda siz olsaydınız ne yapardınız?

Fazla uzatmayayım senelerdir tersine mühendislik ile uğraşıyorum ve bir çok dayone açığı bulup bildirmişliğim vardır ama bunları alıp paylaşmayı hiçbir zaman aklımın ucundan geçirmedim.Sonuçta bu işler emek yoğun şekilde yapılan işler.O indirdiğiniz temanın için js kodları,xss için arka kapılar vs.olması kuvvetle muhtemeldir.Bir gün sitenizde Hacked by.... yazmasını istemiyorsanız bu tür işlere bulaşmayın.Ha alıp localde nasıl yazmış fln inceleyeyim derseniz orası ayrı.