Özellikler
- Küçük resim (thumbnail) konusunda uyum sorunu yaşamamak için özel alan desteğinin yanı sıra, yazıdaki ilk resmin thumbnail olarak atanması özelliği eklendi. Yönetim paneli üzerinden bu iki seçenekten kendinize uygun olanı seçebilirsiniz. Eğer özel alan kullanıyorsanız yönetim panelinden özel alanı kullanmak istediğinizi de belirleyebilirsiniz: "thumbnail", "resim", "image" vs. Ayrıca thumbnaillerin içerik sayfasında (single post) gösterilip gösterilmemesini ayarlayabilirsiniz.
- İçerik kısımına ve bileşenlerin gösterildiği bölüme (sidebar) yönetim panelinden reklam kodu ekleyebilirsiniz. İçerik kısmı için reklamın kaçıncı yazıdan sonra görüneceğini yönetim panelinden ayarlayabilirsiniz. Blok kısmındaki reklamın yerleşimi içinse dört seçenek mevcut: sağ üst, sağ alt, sol üst, sol alt. Tavsiye edilen reklam boyutları: 468×60 ve 180×150′dir.
- Üç adet menü desteği vardır: ana menü, üst menü ve alt menü. Ana menü’de Cufon kullanıldı. Cufon için iki adet font seçeneği mevcut. Bunlardan birinin Türkçe karakter desteği vardır ama diğeri görsel olarak daha iyi :) Bu yüzden seçim size kalmış, yönetim panelinden bunu da ayarlayabilirsiniz.
- Ana kısım artı iki sidebar olmak üzere 3 "column"luk bir tema.
- Ana menünün üst kısmında Coda Slider kullanılarak yazı başlıklarını slide şeklinde gösteren bir kısım oluşturuldu.
- Bunların dışında standart özellikler eklendi.
Demo - İndir
Ayrıntılı bilgi ve alternatif download adresleri: http://rastider.com/deran-wordpress-temasi