-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
bilgisayar
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
bende emlak sitesi kurdum anadoluarsaofisi.com temamı scripmi derken gidip bir script satın aldım menmunum ama wb temada yapabilecegim bir çok şeyi engel oluyor sakın script alma Tema alcaksanda yur dışı temaları bizim emlak piyasamıza göre uygun degil haberin olsun türkçeleştirip degiştirim derken epey zamanın gidecek eger wp de uzmansan al degiştir ama degilsen bence yurt içinde bir tema al bence
YourSen
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
giyim
-
-
Ad Soyad
x** x**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İşte olay orada evet biz kullansak İngilizce kullanırız ama müşteri onu kullanırken sorun oluyo bide lokasyon problemi mevcut yurt dışı temalarda tek tek il ilçe mahalle koy girilmesi gerekiyor bizim yazılımcıların coguna da güvenemedim doğrusu arada kaldım ne yapsam ne etsem diye
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
bilgisayar
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
birde yur dışından aldımı istedigin kadar sitede kulana bilirsin ama bizim yazılımcılzr sadece 1 site tanımlıyorlar
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Doğalgaz
-
-
Ad Soyad
N** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
O verdiğiniz demo daki siteden bende başka bir tema almıştım beğendiyseniz tavsiye ederim ama yurt dışıda bakabilirsiniz yabancılar bu işi daha iyi beceriyorlar ve uygun fiyata satıyorlar genelde
Rhost.com.tr EchoBilisim.com AnlıkHaber.com.tr webmasterturkiye.com
YourSen
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
giyim
-
-
Ad Soyad
x** x**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bizim yazılımcılar içerisindede var gerçekten bu işi hakkı ile yapan desteklemek gerek yurt dışı alınacakların lokasyon sorunu yoksa eper kullandığınızı denemek satın almak isterim