-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
themeforest.
1 kişi bu mesajı beğendi.
www.tarcinmedya.com - Profesyonel Web Tasarım, Grafik Tasarım ve Sosyal Medya Pazarlama
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
İnternet Girişimcisi
-
-
Ad Soyad
V** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
türk tema yapımcıları iyi olsalardı themeforest temalarını kabul ederdi zaten böyle düşünün.
emin olun ki themeforeste temasını kabul ettiren türkiye'de kendi sitesinden bile satış yapmazdı.
bizdeki tema geliştiriciler tasarım olarak iyi çalışıyor haklarını teslim etmek gerek ama kodlamadan, seo'dan anlamayan kullanıcılar bu temaların tasarımına kanıp alıyorlar ve istedikleri verimi alamıyorlar.
ben türk tema yapımcısı bir firmadan zamandan tasarruf etmek için bir tema aldım inanın o kadar çok hata var ki tema da oturup sıfırdan kendiniz yazsanız daha mantıklı olurdu diyeceğiniz türden.
yani bir tema da olması gereken en basit şeylerden bahsediyorum. adamlara eksiklikleri hataları bildiriyorsunuz hiç oralı olmuyorlar ya da abuk sabuk fiyatlar çekip ücret karşılığı yapıyoruz diyorlar.
Mesela *** forumda temaları takip ediyorum kodlama olarak amatör ama tasarım ve müşteri desteği olarak çok iyi çalışan arkadaşlar var yorumları okuyorum insanlar themeforestlik temalar yapmışsın diyorlar oysa ki biraz kod yapısından anlasalar themeforest'in kapısından giremeyeceğini anlar o temanın.
Benim tema arayışında ki arkadaşlara tavsiyem themeforest sitesindeki Publisher veya Newspaper temalarını alıp ömürlük kullanmaları. 1 kere ücret ödeyip hem istediğiniz verimi alıyorsunuz hemde gelişen teknolojiye göre güncellemerden ücretsiz faydalanıyorsunuz. Panelden istediğiniz sektöre, konuya göre istediğiniz şekilde temanızı düzenleyebiliyorsunuz.
3 kişi bu mesajı beğendi.
Mrtcn
PrismaCSI
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Cyber Sec & Project Manager
-