Enescakmak v1 wordpress temasını sizlere sunduktan kısa bir sonra v2 versiyonu olan bu tema üzerinde çalışmaya başlamıştım. Amacım bu temayı daha renkli ama yine sade, hızlı ve seo uyumlu bir halde oluşturmaktı. Ve sonunda amacıma ulaştım. Çok profesyonel olduğunu söylemiyorum arkadaşlar. Ama bu temanın ilk temama göre çok daha iyi olduğunu düşünüyorum. Umarım beğenirsiniz.
Temanın Özellikleri
[*]Hem sade, hem renkli bir temadır.
[*]Hızlı olarak tasarlanmıştır ve tema oldukça hızlıdır.
[*]Google Page Speed puanı 93'dir.
[*]SEO'ya uygun olarak tasarlanmıştır ve SEO puanı 96'dir.
[*]GTmetrix değerleri A - B'dir.
[*] Temanın kendine özel admin paneli bulunmaktadır. Admin panelinden; logo, alt kısımda telif hakları yazısı, alexa bölümü ve sitede yer alan tüm reklam alanlarını ayarlayabilirsiniz.
[*]Temada hiç bir eklentiyi kullanmanıza gerek yoktur. Postviews eklentisi de dahil! - Bu sayede az CPU kullanmış olursunuz.
Önemli Notlar!
[*]Temayı kullanmadan önce [COLOR="Red"]BURADAKİ ayarları kesinlikle yapınız. Aksi taktirde reklam ayarları gibi bölümler boş gözükecektir![/COLOR]
[*]Temada Postviews kullanılmadığından dolayı tüm veya bazı yazılarınızın okunma sayıları otomatik olarak sıfırlanabilir. Bilginize.
[*]Ekleyeceğiniz reklam kodlarında kesinlikle alt tagı olmalı. Aksi taktirde seo puanınız düşecektir!
[*]Temada var olan küçük hataları bana [COLOR="Red"]BURADAN bildirirseniz en iyi şekilde yardımcı olup indirme linkini düzeltmeye gayret göstereceğim arkadaşlar.[/COLOR]
[*]Emeğime karşılık Footer.php kısmında yer alan linkimin kaldırılmamasını rica ediyorum arkadaşlar. Hayırlı kullanmalar dilerim kullanacak arkadaşlara...