lostyazilim

Farklı temalar nerede

2 Mesajlar 669 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

dadava dadava WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Web Programlama
  • Mesajlar 114
  • Beğeniler 3 / 24
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba arkadaşlar, yanlışım varsa affedin ama piyasada çok sağlam şirketler hariç diğer arkadaşlar sürekli aynı tarz temalar yapıyor yada bana öyle geliyor. Hiç farklı kendine özgü gerçekten hani diğerleri gibi değil diyebilecek tema pek göremedim. Genelde portfolyo temalar farklı oluyor ama onlarında amacı belli. Keşke tasarım yapacak bilgim olsa aklımda çok farklı güzel temalar var.

Sizden ricam şu tema yapımı için nereden başlamam gerektiğini bilen arkadaşlar söyleyebilirse iyi olur biraz php biliyorum ama sıfırdan yazacak kadar bilmiyorum. Yada ücretsiz farklı temalar yapan siteler varsa linklerini verir misiniz? Amacım o temaları kullanmak değil. Sadece o temaları yükleyip kodlarına falan bakıyorum hani birazda yaratıcılığımı(haşa!!!) geliştiriyorum. Buda hoşuma gidiyor.

wmaraci
reklam

ferhatbatbay ferhatbatbay WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek web programlama
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad F** B**
  • Mesajlar 652
  • Beğeniler 17 / 82
  • Ticaret 6, (%100)
Merhaba öncelikle Photoshop veya Fireworks'dan arayüz çizebilmeniz gerek. Bu çizdiğiniz arayüzü şablon haline getirebilmek için HTML/CSS öğrenmeniz gerek. Kendinize ait bir sistem yapmak istiyorsanız PHP dilini iyice öğrenmeniz gerecek. Wordpress için giydirme yapacaksanız biraz php bilginiz ve Wordpress'in kodlarını öğrenmeniz yetecektir.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al