-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Entrepreneur
-
-
Ad Soyad
O** P**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba Arkadaşlar,
Bir Finans haberleri sitesi açacağım, sizlerin önerilerinize ihtiyacım var.
- Önerebileceğiniz SEO açısından da sorunsuz bir tema varmıdır?
- Temanın özelliklerinde yazar girişi da bulunmasını istiyorum(kendileri kaydolup yazılar yazabilecek)
- İçerisinde günlük döviz kurları ve hava durumu vs dolu dolu bir header da istiyorum.
Böyle bir tema bulamadım açıkçası ..
Önerileriniz deneyimleriniz benim için altın mahiyetinde teşekkürler :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
ben de şu sıralar finans sitesi açmayı planlıyorum. :) gelen yorumlardan istifade ederim artık. :)
asln
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
e-ticaret
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
1.Birtema'nın satışa sunduğu bircoin finans teması görüntü olarak güzel görünüyor. Ama ***'da satın alan arkadaşların yorumlarını okuyunca geri vites yaptım :)
2.Netfinans görüntü ve hesaplama araçları olarak yetersiz görünüyor.
3.piyasaya sürülmemiş cantema hugealter 15.10.2018 de piyasaya süreceğini idda ediyor. ön satışla tema satıyor :) canlı tema ve yorumları görmeden bu temada satın alınamaz.
Bir proje için benimde finans teması arayışım var. Bilgi verecek arkadaşlar olursa sevinirim
iyi günler
KralFx
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
tasarımcı
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
105, (%100)
yani hocam finans teması olarak bir kaç sitemde netfinansı kullanıyorum. bircoini aldım parasını ödedim ama uslubundan ötürü kaldırdım bunu da belirttim parasıda teması da kendinde kalsın. Onun dışında bildiğim spixer vardı galiba forumda bir arkadaş satıyordu ya da bir tema alıp bazı özellikleri kendinizde ekletebilirsiniz veya yabancı temalara yönelebilirsiniz hocam.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
İnternet Girişimcisi
-
-
Ad Soyad
V** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam birtema'dan uzak durun adamların kendilerine saygıları yok müşterilerine hiç yok.
netfinans temasında döviz kurları da kredi hesaplama aracı da mevcut siz ne tür hesaplama araçları arıyorsunuz? wordpress'te istemediğiniz kadar hesaplama eklentisi zaten mevcut.