-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
gayrimenkul Danışmanı
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
menüdeki reklamlardan dolayı sıkıntı çıkabilir ban sebebi olacağını zannetmiyorum ama yinede googlenin sağı solu belli olmaz. Bence bu tarz tema arayan arkadaşların denemesinde fayda var. Şahsen Adsenseye yönelik sitelerim olsa bu temayı kullanmayı denerdim. Paylaşım için teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Y** U**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Reklamlarla içeriği ayırt etmesi zor, sıkıntı yaratabilir. Örneğin benzer yazıların altındakilerin reklam olduğunu daha bugün fark edebildim. Tüketiciyi yanıltabilecek reklam yerleşimi ban nedeni ise bu tema bunun en güzel örenği
Ne ekersen onu biçersin
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Ne alakası var :) Ünlem kullandığım yerler, genellikle önem çekilmesi gereken yerler, makale yazdığım için dil kurallarını iyi bilirim ayrıca bölümüm gereği zaten hep bu işlerle haşır neşiriz :) Örnek verdiğin sitedeki benzer yazılar bölümündeki kullanım hatalıdır. Söz konusu düşüncem, temanın arayüz görüntüsüdür. Anasayfa görüntüsüne bakarak yorumladım, temayı kullanmadım.
Bak bakalım imla ve noktalama olmuş mu bay prof. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Olmamış. Laf soktum hissi veren ifadeyi kullanmışsın nokta kullanacağın yerlerde.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Bilgisayar Tek. Serv.
-
-
Ad Soyad
i** ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
eline sağlık hemen bir domaim alıp sağlık siteside kuracağım bu tema ile :)
Nesim
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Sıradan biri
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İoncube ile şifrelenmiş temaları kimseye önermiyorum. Çünkü bu temaları kullanırsak, tıpkı esir oluyoruz ve footerda bir veya birden fazla link'E mahkum oluyoruz. Ben şahsen şifreli temaları önermiyorum. Ama şifresiz tema paylaşacaksan orası ayrıdır.
1 kişi bu mesajı beğendi.