Gece gündüz kodladigim en ufak hatalarda saatlerimi verdigim haber temam'i sonunda yüzde 80 bitirdim sayilir.
Görsel:
Bu aralar wordpress ile tema yapma motivem ve hevesim cogaldi ve böyle bir proje gerceklestirdim.
Gelelim Temanin teknik özelliklerine:
[*]Tema suan function olarak bitmis sayilir (ufak tefek haledilcek isler var)
[*]Temada hic bir eklenti kullanilmamistir herseyi kendim kodladim
[*]Bu temayi 5-6 Premium temayi parcalayarak tek bir tema olusturdum
[*]Tema'ya suan seo calismasi yapilmadi kodlar dahil seo durumda degil (örnek kod ici css'ler var veya title kullanilmamistir veya resimlerde alt taglari yok bunlarin hepsi olacak.
[*]Siteye manset eklemedim cünkü manset/slider pek hosuma gitmedi siteye uymadi
Temanin genel Özellikleri:
[*]Menü yerine Kategoriler kullanilmistir.
[*]Site ici arama yapmayi denedim fakat beceremedim onu google'den yapacagim
[*]Sadece Son Dakika Haber (Özel Haber) anasayfada büyük full resim olarak gösteriliyor
[*]Onun Altinda sadece bir kategorinin son 4 yazilari gösteriliyor (resimsiz! resimli kisa özet haber daha yapamadim)
[*]Sidebar'da, en cok okunan haberler en son haberler ve ikinci son dakika özel haberimiz yer aliyor
[*]Yine Sidebar'da "EN COK OKUNAN YAZILAR" 'in üstüne Sosyal PAylasim butonlari gelecek.
[*]Alt bölüm ise sitemizde ne kadar kategori mevcut ise o kategoriye ait alt basliklari ve özet haberi yayinliyor (yine resimsiz cünkü resimlisini daha yapamadim ama resimli olacak)
[*]En alt bölümü ise kalici footer bilgileri ekledim "DINIMIZ ISLAM" Benim islami bir websitem var RSS FEED ile baglanti kuracagim.
[*]Ve Sitenin en alt bölümü ise sosyal paylasim bölümü
Wordpress'de bu temanin aynisini bulamassiniz!!
Umarim Dizayn olarak hosunuza gitmistir.
Bu arada Güzel bir Haber sitesi ismi tafsiyede bulunursaniz sevinirim
Site'ye tek tük konular ekledim suan sadece Anasayfa ve Yazilar bölümü aktifdir! Taglar, 404 hatasi, Kategori sayfasi arama bölümü bunlar daha bitmedi
Siteyi simdilik free host veren bir alana yükledim
Demo Link: Tikla
NOT: Anasayfada F5 yaptiginizda konular güncelenmesi lazim