Cevap Yaz Favorilerime Ekle |
Seçenekler | Stil |
|
![]() |
![]() |
![]() Hızlı, responsive magazin, haber, portal teması arıyorum |
|
||||
|
||||
Merhaba,
Hızlı yüklenen, sayfa boyutu çok yüksek olmayan, responsive, pageskin reklam kullanılabilecek ölçülerde ve varsa adminden pageskin ayarı yapılabilecek, otomatik slider manşet yapısında bir haber, portal, magazin teması arıyorum. Hızlı, mümkünse küçük görseller kullanan bir tema olması ve modüler bir yapısının olması öncelikler arasında. şu temaya benzeyen bir tema arıyorum ancak domaine lisanslı kullanmak istemiyorum. Yeni wordpress temaları çok güzel ancak onlar da temaları zenginleştirmek için kullandıkları özelliklerden dolayı çok ağır. Belirtilenlere uygun benzer ücretli ücretsiz tema önerebileceklere küçük bir hediyem de olabilir. |
||||
www.domainportali.com | www.domainajansi.com | www.domainfabrikasi.com |
|
![]() |
![]() |
|
||||
|
||||
Hocam wordpress teması istemediğinizi belirtmişsiniz fakat newsmag teması bence tam aradığınız tema. Kullanıp kullanmamak sizin kararınız fakat hemen kestirip atmayın bir göz atın derim.
Hatta kurulumda isterseniz takıldığınız yerlerde yardımcı olabilirim daha önce kullanmıştım bu temayı. https://themeforest.net/item/newsmag...spaper/9512331 |
|
||||
|
||||
|
||||
Tanıtım Yazısı "Harabat ehlini hor görme zakir, defineye malik viraneler var."
|
|
||||
|
||||
Alıntı:
öneri için teşekkürler. Alıntı:
ilk mesajda belirttiğime benzer, slider, 2kolon yapısında yurt dışında satılık bir tema önerilirse ihtiyaç görülür. |
||||
|
|
||||
|
||||
hocam isterseniz şu temayada bir göz atın işlevsellik bakımından newmagdan daha iyidir.
http://www.mhthemes.com/demo/?theme=magazine |
|
||||
|
||||
teşekkürler öneriler için. mh magazine in lite versiyonunu kullandım. talebime en yakını o gibi görünüyor ama ben hala daha basit, istediğim temanın peşindeyim.önerilere hala açığım.
|
||||
|
|
||||
|
||||
aslında isteklerim net. ilk mesajı liste haline getirdim:
- Hızlı yüklenen, - Sayfa boyutu çok yüksek olmayan, - Responsive, - Pageskin reklam kullanılabilecek ölçülerde ve varsa adminden pageskin ayarı yapılabilecek, - Otomatik slider manşet yapısında bir haber, portal, magazin teması arıyorum. - Mümkünse küçük görseller kullanan - şu temaya benzeyen bir tema arıyorum. bir benzeri işimi görecek notlar: 1) Domaine lisanslı kullanmak istemiyorum. 2) Yeni wordpress temaları çok güzel ancak onlar da temaları zenginleştirmek için kullandıkları özelliklerden dolayı çok ağır. |
||||
|
Cevap Yaz Favorilerime Ekle |
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 Ziyaretçi) | |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
|