lostyazilim
tr.link

İngilizce adsense ve seo olarak en uygun tema tavsiyeniz

5 Mesajlar 752 Okunma
lstbozum
tr.link

vlknzby vlknzby WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Ar-ge sorumlusu
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad V** Ö**
  • Mesajlar 145
  • Beğeniler 100 / 23
  • Ticaret 1, (%100)
Merhabalar

Türkiye'de ne yenir konulu ingilizce bir site kuracağım kısmet olursa ama bir türlü tema konusunda karar veremedim basit birşeyle başlayıp sonra değiştiririm düşüncesini uygulamak istemiyorum.
Gerek seo bakımında gerekse adsensese en uygun ingilizce ücretli veya maksimum 100 tl ye kadar tema önerilerinizi bekliyorum...

Linkteki temayı önerirmisiniz tek kafama yatan bu oldu şimdilik ingilizcede kullanılabiliyormuş. SİTE

domain: whattoeatinturkey.com

wmaraci
reklam

hopisu hopisu WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek öğretmen
  • Konum Kars
  • Ad Soyad M** O**
  • Mesajlar 519
  • Beğeniler 15 / 78
  • Ticaret 4, (%100)
bende böyle bir öneriye açığım, adsense için uygun bir tema önerisi alsam fena olmaz.

cografyahane.com

NK1864 NK1864 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Medya
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad N** K**
  • Mesajlar 1309
  • Beğeniler 101 / 597
  • Ticaret 18, (%100)
Buna benzer bir temayı Wordpress'in kendi kütüphanesinde bile bulabilirsiniz. Kodlama sorunları da yaşamadan hem. Ekli olan reklam alanları zaten birçok temasında mevcut. 100 TL'yi Adwords ya da Facebook reklamlarında kullanın bence. Bahsettiğiniz proje basit ama şık bir temayla da kendini kurtarır.
vlknzby

kişi bu mesajı beğendi.

vlknzby vlknzby WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Ar-ge sorumlusu
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad V** Ö**
  • Mesajlar 145
  • Beğeniler 100 / 23
  • Ticaret 1, (%100)

NK1864 adlı üyeden alıntı

Buna benzer bir temayı Wordpress'in kendi kütüphanesinde bile bulabilirsiniz. Kodlama sorunları da yaşamadan hem. Ekli olan reklam alanları zaten birçok temasında mevcut. 100 TL'yi Adwords ya da Facebook reklamlarında kullanın bence. Bahsettiğiniz proje basit ama şık bir temayla da kendini kurtarır.

Tema konusunda aslında çok gezdim fakat içime birtürlü sindiremedim ama sizde yazdıktan sonra tekrar değerlendireceğim teşekkürler..

Proje konusundada aslında domain itibariyle yemek konusuyla kişiyi siteye çekip ardından gezilecek yerler ,kamplar,konaklama tesisleri,sağlık turizmi vs. çok kanallı bir site olacak

wmaraci
wmaraci

NK1864 NK1864 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Medya
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad N** K**
  • Mesajlar 1309
  • Beğeniler 101 / 597
  • Ticaret 18, (%100)

vlknzby adlı üyeden alıntı

Tema konusunda aslında çok gezdim fakat içime birtürlü sindiremedim ama sizde yazdıktan sonra tekrar değerlendireceğim teşekkürler..

Proje konusundada aslında domain itibariyle yemek konusuyla kişiyi siteye çekip ardından gezilecek yerler ,kamplar,konaklama tesisleri,sağlık turizmi vs. çok kanallı bir site olacak

Hocam şöyle birşey var. Sizin o gezdiğiniz sitelerin tamamında adam satış için belli bir yerleşim yapmış. Neticede iş sizde bitiyor. Sitedeki alanların yerlerini değiştirince, renkleriyle oynayınca, adsense yerleşiminizi kendinize göre yapınca zaten o tema bambaşka gözükecek.
Tema alırken görüntüden ziyade blok yerleşimleri işinizi görecek mi ona bakın. Bazı temalar vardır sabit alanlıdır, ileride esnetemezsiniz. Bazı temalarda da blok alanları zengindir. İstediğiniz kategoriyi istediğiniz yerde gösterirsiniz ya da reklam vs.
Özetle tema alırken mevcut şekli gözünüzü yanıltmasın. Neticede birkaç ayarlamayla zaten tüm temalar ilk halinden farklı gözükür.
Eskiden Wordpress'in kendi kütüphanesindeki temaları yüzüne bakılacak gibi değildi ama son birkaç yıldır ücretli tema kalitesinde olanlar bile var. Bir orada göz gezdirin bence.
vlknzby

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al