-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Mühendislik Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
eniscan789 Hocam aslında iki demosu arasında kaldım: Citynews ve Newspaper.
Citynews, daha güzel görünümlü gibi ama Newspaper daha bir kurumsal gibi ben daha ciddi, güven veren bir site olmasını da istiyorum sitenin.
Newspaper:
https://jnews.io/newspaper/
Citynews:
https://jnews.io/citynews/
Diğer arkadaşlar da yorum yapabilirse sevinirim.
Değişim rüzgarları estiğinde aptallar duvar örer, akıllılar ise yel değirmeni yapar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Street Engineer
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bir sayfada olmasını istediğin nedir? göz doygunluğu mu (daha fazla konu, haber, görsel) yoksa daha sade anlaşılılabilir ve doyurucu olması mı...
newspaper daha dolgun ve sade görünüyor,
citynews daha karmaşık ama daha çok haber içeren sayfaları mevcut.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Mühendislik Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Escalous Hocam galiba ben siyah rengin etkisinde kalıyorum hep. Beğendiğim iki tema da siyah tasarımlı. :) Bir de çoğunlukla kullanılmayan temalar diye düşündüm. Mesela localnews gibi teması olan çok site var. Ben hem biraz özgün bir site olayım hem de iyi bir temam olsun istiyorum.
enerjiveguc Hocam hem sade olmasın hem de çok karmaşık olmasın isterim. Asıl istediğim ise; sitemin canlı ve görselliği iyi olması yani profesyonel görünümlü olsun, özgün olsun, ciddi ve kurumsal gibi olsun. Çok şey istemiyorum aslında biraz karışık olmuş olabilir.
İlginiz için çok teşekkür ederim, bu mesaja da cevaplarınızı bekliyorum.
Değişim rüzgarları estiğinde aptallar duvar örer, akıllılar ise yel değirmeni yapar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
İlk kurulum yaptığınızda; beğendiğiniz demolardan birini kurun ve Gtmetrix analizi yapın. Bir yere not alın. Daha sonra yüklediğiniz demo kaldırın, diğer demo yükleyin. Hangisi en çok aklınıza yatıyorsa ona karar verirsiniz.
Bu şekilde karar vermeniz daha kolay olacaktır.
Tema yapımcıları tasarıma önem verirler. Bu tema hız açısından da iyi ancak bazı tasarım özellikleri nedeni ile demo versiyonları arasında fark vardır.
Aykut
Yaşa Mustafa Kemal Paşa
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
JNews temasını almayı düşünüyorsanız "hemen alın" derim. Tekrar 29 Dolar'a düşmesi için uzun süre bekleyebilirsiniz.Oldukça kaliteli ve güzel bir tema. Daha önce 1 sitemde kullanmıştım.
1 kişi bu mesajı beğendi.