-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
Ö** Ü**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba.
konunun saçmalığından mı dert yansam yoksa cehaletimizden mi. kısa özetlemek gerekirse.
Elimde yedek parçaların olduğu bir site var. yedek parçanın bulunması için aracın markasını modelini yılını seçerek işlem yapılıyor. bunun şu şekilde olması mümkün mü?
kategorilerde Alfa Romeo ya tıklayınca Alfa Romeo nun altında ki kategoriler açılacak. 156 modeli diyelim ona tıklayınca O yıllara ait arabalar çıkacak 1997-2002 gibi sonra da bu kategoriye ait olan ürünler listelenecek.
lakin istediğim kategorilerin kare kutu şeklinde olup tıklayarak gitmesi. bunu armadığım yer kalmadı biliyorum ki yanlış yerde arıyorum. bunu nasıl çözebilirim.
Saygılar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Web-Developer
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Filtreli arama diye araştırırsanız bulursunuz. Genelde her e-ticaret sitesinde filtreleyerek arama çubuğu kullanılır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
Ö** Ü**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba
cevapladığınız için teşekkür edeirm lakin ben combobox olarak değil de kategori resmine tıkladığımızda alt kategori açılsın(yine resmi ile) sonra varsa alt kategorisi o da Resimli olarak gelsin ve tıklayınca ürünler gelsin istediğim şey tam olarak bu.