Mehmet Ali ATLI adlı üyeden alıntı

HTML hazırlanıp satılması ve bunun HTML olarak kullanılması diye bir kanun çıktı da benim haberim yok mu? Tekrar soruyorum size. Cevaplayın bende sizin sorduğunuz soruları cevaplayayım.

Hatta ben siz cevap vermeden vereyim cevabı.

Forumları gezin; PSD to CSS - HTML diye bir tabirin satıldığını göreceksiniz. Bu nedir ? Bir tasarımın HTML formata dönüştürülüp satılmasıdır. Emek veren kişi karşılığını aldı ben ücretini ödediğim için.

Şimdi ben o aldığım CSS - HTML formatı ne yapacağım ? Keyfim isteyecek öyle kullanacağım. Keyfim isteyecek WP giydireceğim. Keyfim isteyecek PHP giydireceğim ...... gibi uzayıp giden sonuçlara ulaşır.

HTML olarak satışı gerçekleşen formatlar diğer formatlara giydirilip satışı yapılabilir. Ücretsiz dağıtılması da çok normaldir. Nasıl ki themeforest oyunun belli bir bölümün satışını yapıyor alıcı alıp tamamlayıp ios formatına çevirip satabiliyorsa bu da ondan farklı değildir.

Forumda mod. arkadaşlar görevini fazlasıyla yerine getirmekte hatta bu tür konularda taviz vermemektedir.

Son sözüm öğrenmek ayıp değildir... Suçlamadan önce öğreniniz.

Sizin gibi ''emek'' kelimesi ile uzaktan yakından ilgisi olmayan birinden beklenecek sözler :)
Başkalarını bilgisiz yerine koyarken dönüp kendi bilginize bir bakın, yeterli mi ?

Burada psd tasarımı yapan arkadaşların hangi şartlar ile satış yaptıkları kendilerinin bileceği iş ancak themeforest'in kendine göre lisans sistemi var.
http://themeforest.net/licenses/terms/regular
Her önüne gelen HTML tasarım alıp wp'ye cevirip satamaz ,dağıtamaz. Bu paylaşım bir warez paylaşımdır, eğer mod. arkadaşlar işini düzgün yapsalar kendi forum kurallarına uyarlardı.

Hadi sizin dediğiniz doğru olsun. Arkadaş bu tasarımı themeforest'den satın aldığını doğruluyacak bir kanıt paylaşsın bizimle ?

Bilgisi olamadan fikri olan ne çok insan var.