-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
technical expert
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Bende aynı şekilde önce warezi localhost da deniyorum. Biraz kurcalıyorum. Beğenirsem alıyorum.
Şimdiye kadar 8 tema aldım. 2 sini iade etmiştim.
Parası olmayıp meraklı olanlara kızamıyorum ben bu konuda. Avrupada yaşayan birine 50-60 dolar birşey değil ama türkiye de 50 dolar yüksek miktar.
Bu işten para kazanan zaten verir ücretini lisanslısını alır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirme Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Bugüne kadar hiç warez tema kullanmadım. Sadece tema olarak değil, genel olarak her konuda warez kullanmamaya özen gösteriyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Esnaf
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
kesinlikle karşıyım. Siz warez kullanıp kar ettiğinizi sanıyorsunuz ama zamanla bu sizden kat be kat çıkıyor !
Ecancan
Paylaşmak Güzeldir
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Hangi yazilim veya program olursa olsun warez kullanmak kesinlikle musluman ulkeye yakismayacak sey her ne olursa olsun. Butce yok ise o temayi kullanmak zorunda degilsiniz onun yerine ucretsiz temalardan baslayabilir veya kendiniz ogrenebilirsiniz tema yapmayi. Warez alip kullanmak kisa vadede bir sorun getirmeyebilir veyahutta uzun vadede fakat o site uzerinden her kazandiginiz kurus size haram olacaktir. En basitinden kullandiginiz windows bile warez olmamalidir. Artik gunumuzde gercek hayat diye bir sey kalmadi herkes sanal ortamda ve ticaretlerde sanala donmus durumda.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Karşı değilim:
- Bir temayı, bir eklentiyi vs. gerçekten, estire estire denemek için w*rez içerikten yararlanmak iyi oluyor. Alınacak şeyi gerçekten bilerek alma imkanı tanıyor. Localhost üzerinden denemişliğim vardır böyle.
Karşıyım:
- Ücretli temalar genellikle çok iyi özelliklere sahip oluyor, bilmeyen kişiler için bile çok kullanışlı özellikler sunabiliyor. Bu derece güzel hazırlayan kişinin/ekibin emeğine hakaret olur.
İtiraf edeyim ki (tema olmasa da) hala w*rez kullandığım bazı programlar var ama ekonomik olarak düze çıktığım zaman ilk işim bu programları satın almak olacak. İşin içine de girince iyice anlıyorsunuz ki, zor ve çook iyi iş çıkarmışlar. Parasını sonuna kadar hak ediyor yani.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
27, (%96)
Temayı baştan kendimiz kodladık, arkaplan bizim tasarım warez, sayılır mı? :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / K
-
Meslek
Anne
-
-
Ad Soyad
F** B**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Bir sitem için script almıştım sonra warez olduğunu öğrendim hemen scriptin asıl sahibini aradım buldum ücretini ödedim lisanslı aldım bir keresindede toplu script almıştım warez çıkınca asıl sahibini buldum helallik istedim helal etmedi bende scripleri hiç kullanmadım 500 kusur tl param çöpe gitti.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Wordpress Tema Yapımcısı
-
-
Ad Soyad
B** i**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Kendi temamı kendim yapıyorum kafam rahat oluyor :) Diğer türlü şöyle şeyler de olabiliyor, adam alıyor warez temayı üzerinde oynuyor biraz sonra ben yaptım diye dağıtıyor, insanlar da ücretsiz bir tema sanıp kullanabiliyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Elektrik - Elektronik Tekniker
-
-
Ad Soyad
O** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Yabancıları kini kullanıyorum :S kodlamaya falan bakıyorum Türk yapımı olursa ne kadar olursa olsun satın alıyorum .
Valkyrie
Interface Designer / IT
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Interface Designer / IT
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Valla düzenleyip tam olarak ihtiyacımızı karşılayıp karsiyalayamayacagini anlasak keşke ama yok. Vaktinde denedim şuan ücretsiz indirip duzenliyorum. Herkes tam olarak karşılayamıyor aklinizdakini. Lisans söz konusu olduğundan bulamiyosun çünkü.
the World shall know Pain
Interface Designer / IT