lostyazilim
tr.link

Onepage (Onescreen) video arkaplanlı Wordpress teması

4 Mesajlar 767 Okunma
lstbozum
tr.link

NihadAbdullayev NihadAbdullayev NihadAbdullayev.com Kullanıcı
  • Üyelik 18.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Dijital Girişimci
  • Konum Azerbeycan
  • Ad Soyad N** A**
  • Mesajlar 48
  • Beğeniler 8 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
Herkese merhaba, malumunuz üzere wordpress için on binlerce tema var hemen hemen her türlüsü, her tarzı vardır. Geriye kalan onu bulmak. Ben de sizden tam olarak aradığım gibi bi temayı bulmak için yardım arıyorum, çok aradım ama tam olarak istediğimi bulamadım.
Şimdi örnek olarak bu siteyi gösterebiliriz. Burdaki gibi tek ekran (aşağı yukarı gitmeden), arka planına video koymak mümkün olan, ve about us gibi kısımları da aynı pencerede video üzerinde açılan bir tema lazım. İlk kısıma sahip yani tek ekran ve video arkaplanlı onlarca hatta yüzlerce tema var ama en önemli şey diger sayfaların aynı kısımda gelmesi. Çünki diğerleri yeni bir sayfada normal olarak açıyor, videolu olan sadece anasayfası. Zaten örnekte verdiğim siteye bakınca tam olarak ne istediğimi anlayacaksınız.
Böyle bi temaya eskiden rastlamıştım ama şimdi tekrar arayınca bulamadım. İçinizde bilen biri varsa lüten yardımcı olabilir mi? :confused:

NihadAbdullayev.com
wmaraci
reklam

• Üyelik 18.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Konum Azerbeycan
  • Ad Soyad N** A**
  • Mesajlar 48
  • Beğeniler 8 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
Beyler istediğim gibi bir tema bulana benden domain ya da hosting hediye, lütfen yardımcı olun acil lazım

NihadAbdullayev.com

Aykut Aykut Yaşa Mustafa Kemal Paşa Kullanıcı
  • Üyelik 29.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek serbest
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 2184
  • Beğeniler 715 / 772
  • Ticaret 32, (%100)
Video değil kardeşim o slide. Slide Background Onepage Wordpress Theme şeklinde aratınca çıkıyor bir sürü. Hostingi bekliyorum :)

• Üyelik 18.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Konum Azerbeycan
  • Ad Soyad N** A**
  • Mesajlar 48
  • Beğeniler 8 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
Hocam o sitedeki webm formatındaydı galiba zaten slider olunca video ekleme seçenekleri de oluyo bana video lazım :)
Belirttiğim gibi öyle çok tema buldum ama hepsinde menüden mesela hakkımızda kısmına tıklayınca yeni sayfa açıyor, benim ihtiyacım olan hepsini tek video üzerinde göstermesi. Sayfa değiştirmeden

NihadAbdullayev.com
wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al