lostyazilim
tr.link

PcEgitmeniBlog Teması Yayında!

11 Mesajlar 2.263 Okunma
lstbozum
tr.link

batufan batufan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 243
  • Beğeniler 20 / 15
  • Ticaret 1, (%100)
Arkadaşlar ilk ciddi çalışmam desem yeridir.Ayrıca buralara gelmemde Sinan İsler'in kitabı çok yardımcı oldu bundan dolayı bazı şeyler onun eğitim temasına benzeyebilir.Son zamanlarda css ve php’ye olan merakım artmıştı ve aklımda hep bir WordPress teması yapabilmek vardı.Yaklaşık 1.5 ay php ve css üzerinde araştırmalar yaptım, artık WordPress teması yapabileceğime inandım ve oturdum bilgisayarımın başına. :) Biraz amatörce oldu, biraz da hatalarım oldu ama bunları düzelteceğime inanıyorum.Şimdi gelelim PcEgitmeniBlog temasına.Tema isminden de görüleceği gibi bir blog teması fakat tam da blog teması değil.Biraz da portallık kattım işin içine.Ortaya güzel bir tema çıktı ve bunu ücretsiz paylaşmak istedim.Temanın ikinci versiyonunda işin içine biraz daha görsellik ve animasyon katmak istiyorum ama bakalım yapabilecekmiyim.Aslında temada görselliği az tutmam hızlı çalışması ve Google gözünde daha seri bir tema olmasıydı.
Tema Dosyaları Şu Adreste: - http://pcegitmeni.com/wp-content/uploads/2014/08/pcegitmeni-v.1.rar Slider Dosyalarıda : http://pcegitmeni.com/wp-content/uploads/2014/08/PcEgitmeni-Slider.rar
Temanın Önizlemeside Burada: - http://pcegitmeni.com/?themedemo=pcegitmeni-v.1
Temayı Kullanıcak Arkadaşlar:
Tema dosyalarında vermiş olduğum PcEgitmeni-Slider.rar içindekileri WordPress’in ana dizinine atın.Diğer dosya ise tema dosyasıdır.Onu temaların içine atın.Ayrıca yukarıda belirtmiş olduğum sitede konuyla ilgili detaylı bilgiler mevcuttur.
Yorumlarınızı bekliyorum. (İlk özenerek yapmış olduğum ilk çalışmam. ) Temayı kullanıcak arkadaşlar bana ulaşsın belki teknik aksaklık meydana gelir.En azından bende yardımcı olmaya çalışırım.
Jevel

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

EPINKO EPINKO epinko.com Kullanıcı
  • Üyelik 04.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad O** T**
  • Mesajlar 1304
  • Beğeniler 204 / 205
  • Ticaret 23, (%100)
bence gayet güzel olmuş sade bir şekilde eline sağlık darısı başıma bu kadar yapabilmeyi öğrnesem yeter bana :D

[url=https://www.hizliresim.com/8gm823r][img]https://i.hizliresim.com/8gm823r.gif[/img][/url]

• Üyelik 22.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 243
  • Beğeniler 20 / 15
  • Ticaret 1, (%100)

WANTED adlı üyeden alıntı

bence gayet güzel olmuş sade bir şekilde eline sağlık darısı başıma bu kadar yapabilmeyi öğrnesem yeter bana :D

Çok teşekkür ediyorum.Başta da belirttiğim gibi eksik yönleri varmı var ama işte ilk ciddi çalışmam.İkinci versiyonuna daha çok çalışıcam.Tekrardan teşekkür ediyorum hocam mutlu ettin beni

ByAbDuL ByAbDuL Giresun Kullanıcı
  • Üyelik 08.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek tekniker
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 136
  • Beğeniler 67 / 17
  • Ticaret 0, (%0)
Ellerinize sağlık...

wmaraci
wmaraci

faruk faruk WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 31.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Starters' Agency
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ö** B**
  • Mesajlar 765
  • Beğeniler 38 / 89
  • Ticaret 10, (%100)
Aslında başarılı bir çalışma olmuş ama grafiksel yönden biraz daha geliştirsen daha hoş olabilir.

girişimci • tasarımcı • blogger | www.omerfarukbal.com | starters.agency • sayborg.net • tamekran.co

Zuperman Zuperman WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 31.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğretmen Adayı
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad M** Ü**
  • Mesajlar 531
  • Beğeniler 55 / 97
  • Ticaret 5, (%100)
Konu baltalama değil amacım böyle bir konuyu yine açmıştınız heralde sinan işlerin yapmış olduğu temayı biraz editliyerek baştan sonra ben yaptım imajı vermeniz hoş olmamış :)

Hayat seni yıkabilir ama önemli olan yıkıldığın zaman daha sağlam ayağa kalka bilmektir.

• Üyelik 22.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 243
  • Beğeniler 20 / 15
  • Ticaret 1, (%100)

Zuperman adlı üyeden alıntı

Konu baltalama değil amacım böyle bir konuyu yine açmıştınız heralde sinan işlerin yapmış olduğu temayı biraz editliyerek baştan sonra ben yaptım imajı vermeniz hoş olmamış :)

Onun kitabindan öğrendim ben herşeyi haliyle ona benzeyen yönlerim olacak hocam fakat siz birde biraz editleyerek diyorsunuz.Tekrar diyorum Sinan İşlerin kitabindan ogrendim o kadarda benzerlik olsun diyorum ilk çalışmalarıma göre ...

• Üyelik 31.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğretmen Adayı
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad M** Ü**
  • Mesajlar 531
  • Beğeniler 55 / 97
  • Ticaret 5, (%100)

batufan adlı üyeden alıntı

Onun kitabindan öğrendim ben herşeyi haliyle ona benzeyen yönlerim olacak hocam fakat siz birde biraz editleyerek diyorsunuz.Tekrar diyorum Sinan İşlerin kitabindan ogrendim o kadarda benzerlik olsun diyorum ilk çalışmalarıma göre ...

ben konunda sinan işlerin yazısını göremedim onun için böyle bir yorum yaptım ki bu tema sinan işlerin temasıyla aynı sadece hizalamalar değiştirilmiş onun için yorum yaptım ha sen çıkıp sinan işlerden öğrendim onun için benziyor dersen buna dicek birşeyim olamaz :)

Hayat seni yıkabilir ama önemli olan yıkıldığın zaman daha sağlam ayağa kalka bilmektir.

• Üyelik 22.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 243
  • Beğeniler 20 / 15
  • Ticaret 1, (%100)

Zuperman adlı üyeden alıntı

ben konunda sinan işlerin yazısını göremedim onun için böyle bir yorum yaptım ki bu tema sinan işlerin temasıyla aynı sadece hizalamalar değiştirilmiş onun için yorum yaptım ha sen çıkıp sinan işlerden öğrendim onun için benziyor dersen buna dicek birşeyim olamaz :)

Kimse tek başına öğrenemezki hocam herkes bir kişiden öğrenir zamanla kendi olayını oluşturur ;)

• Üyelik 31.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğretmen Adayı
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad M** Ü**
  • Mesajlar 531
  • Beğeniler 55 / 97
  • Ticaret 5, (%100)

batufan adlı üyeden alıntı

Kimse tek başına öğrenemezki hocam herkes bir kişiden öğrenir zamanla kendi olayını oluşturur ;)

ben neyden bahsediyorum siz neyden bahsediyorsunzu neyse konuya eklemenizi rica ettim ekleyip eklememek sizin kendinizle alakalı bir durum kolay gelsin iyi forumlar :)

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al