Arkadaşlar merhaba,

2017 yılında Ask Me Premium Soru Cevap temasını satın aldım. Bir proje başlatmıştım, güzel olacak gibiydi fakat o aralar para kazandığım esas işim yoğun olduğundan buna vakit kalmadı, siteyi kapattım.

Yıllar sonra bugün TF hesabıma girince temanın halen hesapta durduğunu gördüm. Biraz araştırdım, temanın satışı normalde yasakmış ama hesapla birlikte devredilirse oluyormuş, doğru mu?

Eğer öyle ise temanın içinde olduğu hesabı devretmek istiyorum. Hesaba baktım, mail adresi değiştirilebiliyor, devrettiğim kişinin mail adresini gireceğim, artık hesap sahibi o olacak, temanın mevcut sürümünü edineceği gibi tüm güncellemeleri de alabilecek.

Tema profesyonel bir soru cevap teması. Özelliklerine şuradan bakabilirsiniz.
https://themeforest.net/item/ask-me-responsive-questions-answers-wordpress/7935874

Fiyat normalde 59 dolarmış sınırlı süre için 35 dolar yazıyor (35 dolar bugünkü kur ile 300 TL), gelin biz şunu 200 lira yapalım da kazan kazan olsun ama 1 kuruş aşağı olmaz. Düşünenler mesaj atsın lütfen.

Önemli Not: Almayı düşünen arkadaş lütfen demosunu dokümanını sağını solunu samanlıkta iğne arar gibi dikkatli ve detaylıca incelesin. Ben en son 4 yıl önceki sürümü indirip 6 ay kullandım sildim. Şu an 2021 sürümü mevcut sanırım, bu sürümde ne nasıl bilmiyorum. İnanın işler yoğun olmasa açıp okurdum ama bayramda bile proje raporu yetiştirme derdindeyim.

Bu vesileyle hepinizin bayramını kutluyor, iyi bayramlar diliyorum.