-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Ön sipariş verildi güvenilir arkadaştır,istediğiniz değişikleri yapıyor.
Derdi Dünya olanın Dünya kadar derdi olurmuş.
Rec
Rock Metal and Yazılım.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ayrıca güzel bir önerim var ; aşağı inince fixed olan menü yani sabit olan menüye "Yukarı Çık" yada yukarı oku eklersen çok daha iyi olur çünkü site height'ı yüksek yani uzun bir site ve fareyle in çık yapmak yoruyor o fixed menünün üstüne bir adet yukarı oku eklersen çok güzel olur :))
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Rec adlı üyeden alıntı
Ayrıca güzel bir önerim var ; aşağı inince fixed olan menü yani sabit olan menüye "Yukarı Çık" yada yukarı oku eklersen çok daha iyi olur çünkü site height'ı yüksek yani uzun bir site ve fareyle in çık yapmak yoruyor o fixed menünün üstüne bir adet yukarı oku eklersen çok güzel olur :))
Evet Güzel Olacak Gerçekten . Ekleyeceklerim Listesine Aldım. Teşekkürler.
Ek Olarak:
Hayırlı Olsun Şimdiden.
1 kişi bu mesajı beğendi.
http://mobilkutu.blogspot.com.tr/
Emrecany
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
iportal temasına benzetilmiş ya da direk iportalda değiştirilme yapılmış nerde ise aynılar
Ek Olarak: :) şuan iportal temasınada baktım :) bir arkaplan ve logo değiştirme ile tema yapılmaz yazık :(
owner of opensourceprojects.org & arduinoproject.net
freestyle
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
Y** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu temayı Özer Gül Ücretsiz dağıtıyor zaten neden ücretsiz bir temanın üzerinde değişiklik yaparak satış yapıyorsunuz
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
easlanhan adlı üyeden alıntı
Bende bunu arıyordum göstereyim diye :)
Artık böyle insanlarla doldu her yer. bir kaç yerini değişiyor hemen benim oluyor.
Yorumlarına baktım biri basit demiş, çocukta sen kodla kolaysa diyor. Sanki kendisi yapmış.
Ne günlere kaldık.
freestyle adlı üyeden alıntı
Bu temayı Özer Gül Ücretsiz dağıtıyor zaten neden ücretsiz bir temanın üzerinde değişiklik yaparak satış yapıyorsunuz
Emrecany adlı üyeden alıntı
iportal temasına benzetilmiş ya da direk iportalda değiştirilme yapılmış nerde ise aynılar
Ek Olarak: :) şuan iportal temasınada baktım :) bir arkaplan ve logo değiştirme ile tema yapılmaz yazık :(
Arkadaşlar şuanki gördüğünüz tema deil arkadaşın yaptığı tema o deildir..budur http://webprensi.com/wp-content/uploads/Web-Prensi-Webin-23Prensi1.png
yanlışlık olmasın arkadaş siteyi sattı , şuanki kullanan kişi başka temaya geçmiş.
tekrar belirteyim konu ile alakalı tema http://webprensi.com/wp-content/uploads/Web-Prensi-Webin-23Prensi1.png
budur.. ona göre yorum yapınız.yanlışlık olmasın
Derdi Dünya olanın Dünya kadar derdi olurmuş.