AxiSirin
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
V** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşlar Siteme Sahifa Tema Kurmak İstiyorum Ancak Ayarlarını Pek Çözemedim.Bu Konuda Yardımcı Olucak Arkadaşlar Varsa PM Atsınlar veya Skype:vysl_93 Ekleyebilirler.Şimdiden Teşekkürler...
AxiSirin
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
V** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ücretsiz Olarak Yaptırılacaktır.Burada Amaç Sadece Ben Değil Benim Gibi Kullanmak İsteyen Arkadaşlarada Yol Göstermektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Wordpress
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
60, (%100)
Tema Basit Bir Tema değildir Yol gösterilecek birşey yok Tema Ücretli bir tema zaten Satın alan kurdurmak isterse kurulur basit bir tema olmadiği için zaman alan bir iş
AxiSirin
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
V** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ben Temayı Satın Alsam Aldığım Kişiye Kurdururum Burada Konusunuda Açmam.İnternette Belkide Birçok Kişi Bu Temayı Warez Olarak Kullanmakta.Amaç Onlara ve Öğrenmek İsteyenlere Yardımcı Olmak.Her Sorundan Para Kazanmak ve Rant Elde Etmek Değil.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Kısaca diyorsunuz ki warez tema kullananlara yardımcı olun, milleti warez tema kullanımına teşvik edin. Ne güzelmiş be...
1 kişi bu mesajı beğendi.
AxiSirin
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
V** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hayır, Tabiki Herşeyin Makul Bir Düzende Yol Almasından Yanayım Ama Burada Amaç Sadece Rant Kazanmak Olmasın.Herşey Para İle Yapılabilir Doğrudur Birşey Diyemem Ama Herşeyin Para Olmadığıda Aşikardır.Bu Yüzden Lütfen Konuya Yardımcı Olmak İsteyenler ve Yardım Almak İsteyen Arkadaşlarımız Yorumda Bulunsun...
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bir kere temayı satın alsa bile tema sahibi kurmaz. Ben temel ayarları yaptım. Gerisini kendisi halletsin. Halledemese de versin bir arkdasta ücretini halletsin. Birde sanki temayı nasıl ayarlayacagini burdan yazacağız millete yol acacaz.
HeroTurk
Ne Mutlu Türküm Diyene!!!
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Cnc programcısı
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
wareze karşı olan birisi olarak en ufak yardımlara bile para ısteyen kişileri sevmiyorum. Burası bilgi paylaşım ve yardımlaşma kısmı eğer ücretli iş yaacaksanız e ticaret bölümünü kullanmalısınız diye düşünüyorum.
2 kişi bu mesajı beğendi.