-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
O** E**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Hocam sahifa kurmuşluğum var PM atın sorunu çözelim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / K
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Z** S**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Youtube'da anlatımlı olarak sahifa teması kurulumu videoları var ordanda bakabilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
C** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Oradaki temaların çoğu çok ağır. Konuyu açan arkadaş için diyorum.
Blog siteleri için tema olabilir ancak içeriği çok olacak haber sitesi, teknoloji haber sitesi vs ise zamanla siten ağırlaşacaktır.
Özellikle goodnews teması en ağır olanlardan. Sahife yine de daha hafif emsallerine göre.
Kullandımm o temayı, arakdaşın deidği gibi Türkçeye çevirebilirsin zaten translate sekmesinden. Aç Google transleti çevir tek tek. Benim hepsini çevimem 10 dakika mı almıştı zamanında ingilizcem teknoloji ingilizcesi olmasına rağmen.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Youtuber
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
serras62 adlı üyeden alıntı
Kardeşim sahifa yerine önerilerin var mı? Eğer varsa tema linki olarak verirsen çok iyi olur. Dediğinde haklısın galiba çünkü kullanım ve değiştirilebilme açısından epey gelişmiş bir tema olduğu söyleniyor ve bu yüzden çok kullanılıyor sanırım. Herkes kendine göre değiştiriyor.
Bu arada tema önerisi istedim ama sitenin konusunu yazmamışım.
Bu tema sisteminde çok güzel oturuyo düşündüğüm site. Benzer ya da daha iyileri varsa paylaşmanı rica ediyorum. Teşekkürler kardeşim.
Dostum Google'a yazarsan bulursun magazine themes diye arat zaten birsuru cikar yada sahifayi editlersin orasini burasini degistirirsin olur biter.
Her kim bize karşı ayaklanırsa kendisini ölü kabul etmelidir.