-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu kadar kalitelisiniz bulamazsın. Bunlar sıfırdan kodlanıyor. Piyasa da olan wordpress temalarının kalitesi ortada. Asp Haber scriptleri var kesinlikle öneririm.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
İnternet Danışmanı
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Evet tema güzel görünüyor fakat keşke herşey tema ile bitseydi :) Wordpress'teki esnekliği başka açık kaynak kodlu CMS sistemlerde bulamazsınız. Wordpress zaten blog sitesi fakat her platforma uygun. Fakat şöyle birşey var Wordpress'ten haber sitesi olur mu? Evet olur. Gereksiz sorguların profesyonel yazılımcılar tarafından en aza indirgenmesi ile çok istikrarlı bir haber sitesi oluşturulabilir. Yerel Gazete de çalışıyorum, ve Wordpress ihtiyacımı karşılıyor fakat bazen patron böyle abudik gubudik şeyler isteyince sıkıntı oluyor sadece. Zamanla şişme yapan bir sistem aslında bak mesela WP-Optimize eklentisini kullanıyorum ve Mevcut veritabanı boyutu : 7989.341 Kb. Genel temizlik toplamı: 23217.42 Kb ne kadar ilgilenirseniz o kadar istikrarlı bir sistem olur :)
Bu sadece bir örnek tabi çoğaltılabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Web Manager
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Wordpress ile her şeyi yapabilirsin ne alakası var.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bazen konulara yorum yazdığıma pişman oluyorum. Neyi okuyorsunuz neye cevap veriyorsunuz. Anlamak mümkün değil.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Size demedim hocam. Sanki biz dünyadan bir haber yaşıyoruz Wordpress her şey olur muş. Olur tabi ki. Ona bakarsanız adam tencere kapağından anten yapıyor ? (Nasıl Bir Örnekse Bu da )
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Aynı kalitede olması şart değil diyorsan Wordpress Haber Teması diye google'da arat. Bir kaç benzer tema gördüğümü hatırlıyorum.
SanalTespit.Com
TemaDownload.Com
ETicaretBul.Com