Tema ismi: SS Temasi (Sade ve Seo temasi) isim güzelmi bilmiyorum :)
Tema daha tam bitmis sayilmaz ufak tefek düzeltilcek konular var.
Temayi o kadar sade yapmaya calistimki kodlar yok denilecek kadar az hic javascript yok ve full seo h1, h2, h3, , ve taglar kullanildi. Seo URL, kodlar zaten cok temiz. Diger seo islemler icin plugin eklememiz gerekecek.
Temayi Adsense uyumlu kodlamaya calistim.
Bu Sadelik hem ziyaretcilerin kolay dolasmasina hemde google'nin sevicegini düsünüyorum ayrica full seo bahsettigim gibi.
Simdilik sadece resimli yayinliya biliyorum cünkü online degil tema local'de kurulu ilk önce orada herseyi tamamliyorum hersey tamam oldugunda online yayinliyacagim ama bu biraz daha zamanimi alacak.
Ben simdiden sizin bu konu hakkinda fikrinizi almak istiyorum hazir tam bitirmeden belki benim bilmedigim önemli bir konuyu bana bilgilendirmis olursunuz bende bitirmeden o bilgiyi eklemis olurum.
Eger tema sevilirse ve ilgi görürse satisa cikarmayi düsünüyorum birde bu konu hakkinda fikrinizi yazarsaniz sevinirim (satis hakkinda) tutarmi/tutmazmi.
Tema Hakkinda kisa bilgi:
[*]Tema cok Sade
[*]Kodlar cok az ve temiz
[*]Siteyi yorayacak javascript kodlari hic yok
[*]Hizli index icin muazzam bir tema
[*]bildigim tüm seo islemleri yapmaya calistim (plugin seo haric, sitemap gibi)
[*]Farkli dizayn (gözler artik iyice wordpress standart dizayna alisti bu degisiklik ziyaretcilerin hosuna gidecektir farklilik yüzünden diye düsünüyorum)
[*]Sidebar'da Kategoriler yok onu üst menu olarak kullandim (sidebarda gereksiz yer kaplamamak icin)
[*]Yazilar cok kolay okunuyor gözleri yormuyor
[*]Yazimiza resim eklemek istersek otomatik sag'ya Adsense reklamimizin üstüne ekleniyor (resime bakin)
[*]Adsense üzerine bu tema hazirlandigi icin kazanclariniz cok fazl alacaktir (Billboard adsense reklam kullanmaniz bu temada tafsiye edilir!!) Örnek Billboard reklami icin tiklayin
Temada suan bulunmayan:
[*]Yorum Sistemi suan yok (dizayn düsünüyorum)
[*]Sayfalama yok ([1],[2],[3], ...)
[*]Temayi yönetmek icin özel Admin panel yok (gerek görmedim cok sade oldugu icin)
[*]En son eklenen yazilar yok (düsünmekteyim)
[*]En cok okunan yazilar yok (düsünmekteyim)
[*]Logomuz (Banner) yok
Bu Bölüm Anasayfa. Anasayfada sitemiz rastgele bir konu secip sunuyor. Her Anasayfamizda F5 yaparsak sayfayi yenilersek karsimiza yeni bir konu cikacaktir. Konu özet degil tam gösteriliyor. Anasayfada yorum eklemeyi kaldirdim. Sagda her konuya ait resim eklemek istersek, 300x250 bulunan adsense reklam genis uyumlu resim ekliye biliyoruz. Bu resimde görmüs oldugumuz gibi örnek olarak budistlerin resmini ekledim konuya uygun.
Tüm Konularin güncel olmasi icin, ziyaretcilerimizin eski yazilarimizi görmesi icin 100 rastgele yazi cikiyor footer bölümünde.
Bu bölüm ise herhangi bir kategoriye tikladigimizda cikan bir görsel.
Normalde herhangi bir kategoriye tikladigimizda kisa özetli konular alt alta dizilir ben bu görseli degistirmek istedim. Hem daha fazla konu gözüküyor...
NOT: Örnek Billboard reklami icin (üst bölüm) buraya tiklayin