Herkese merhaba arkadaşlar ; Uzun zamandır yeni açtığım blogumda kullanmak üzere Wordpress için bir tema arıyordum, fakat bulamıyordum. Geçenlerde free olarak paylaşılan bir html tasarıma denk geldim ( gördüğünüz tema ) Benim isteklerimi karşıladığı ve hoşuma gittiği için kolları sıvadım ve Wordpress'e entegre ettim. Madem ben kullanıyorum herkes faydalansın istedim ve sadece entegre etmekle kalmayıp çeşitli ayarları içeren bir tema paneli de hazırladım.

Tema üzerinde ufak tefek kendimce değişiklikler yaptığımı da belirteyim. Tema responsive olup tüm cihazlarda sorunsuz çalışmaktadır. Yorum alanı konusunda kendim Disqus kullandığım için ekstra css yazmakla uğraşmadım. Tabi talep gelirse sizin için wordpress yorum kısımını da hallederim. Zaten ekleyeceğim bir kaç özellik daha var yeni güncellemeler ile onları da hallederim. Lafı çok fazla uzatmadan şuraya linkleri bırakıyorum :)

DEMO- İNDİR

Not : Kullanan arkadaşları link olarak sitemdeki tema yazısına eklemek istiyorum. Konuya yorum yaparak belirtirseniz sevinirim :)