-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Arkadaşlar blogumun temasını ücretsiz sizlere dağıtma kararı aldım, tema tamamen ingilizce bir temaydı admin paneli dahil Türkçeleştirerek sizlere sunma kararı aldım. Bu gibi temaları Türkçeleştirerek satmak gibi bir fikrim var sizce doğru bir karar olur mu ?
Buradan Temayı indirebilirsiniz.
www.sanalkarga.com - Bilgi Paylaştıkça Çoğalır...
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
Tema Demo Koysaydın Keşke.
- Bence doğru bir karar olmaz. Sonuçta tema yapımcısı sen değilsin, ücretsiz alıp türkçeleştirip satmak bence güzel bir davranış değil. Tabi size kalmış bir durum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Yorumunuz için teşekkür ederim, zaten doğru bir karar olup olmadığı konusunda kararsızım, emek hırsızlığı bizim işimiz değil neticede bu yüzden ikilemde kalmıştım tekrar teşekkür ederim.
Demo için, sunucubilgim. com'a bakabilirsiniz hocam şuanda aktif olan tema çünkü
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Satma gibi bir girişimde bulunabilirsiniz elbette fakat alıcı çıkacağını zannetmiyorum :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
iyi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Yorumunuz için teşekkürler hocam, bu temayı satma gibi bir fikrim yok ben genel olarak sordum ama düşünceniz için teşekkürler, fikir alışverişi için tekrar teşekkür ederim :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Doğrusunu isterseniz çok ahım şahım bir tema değil, satma konusuna gelince insanları kandırmak olur benim kanaatimce kaldı ki insanlar tema satın almak yerine warez kullanmayı tercih ediyorken boşuna hiç uğraşmayın derim. Zaten sizde belli ki sadece sormuşsunuz bende cevaplamış olayım dedim iyi forumlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Criweb adlı üyeden alıntı
Doğrusunu isterseniz çok ahım şahım bir tema değil, satma konusuna gelince insanları kandırmak olur benim kanaatimce kaldı ki insanlar tema satın almak yerine warez kullanmayı tercih ediyorken boşuna hiç uğraşmayın derim. Zaten sizde belli ki sadece sormuşsunuz bende cevaplamış olayım dedim iyi forumlar.
Evet, yorumunuz için teşekkürler, düşünceleriniz beni çok daha aydınlattı hocam tekrar teşekkür ederim
Onur89TR
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Satmak ancak temayı sen yarattıysan geçerli olur. Fakat buradan kasıt, fonksiyonları sıfırdan yazmak olarak anlaşılmasın. Her tema yapımcısı (ben de dahil) takıldığı yerde internetten fonksiyon alır. En önemlisi özgün tasarım ve işini hakkıyla yapman. Ancak o zaman temayı satmayı hak etmiş olursun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Onur89TR adlı üyeden alıntı
Satmak ancak temayı sen yarattıysan geçerli olur. Fakat buradan kasıt, fonksiyonları sıfırdan yazmak olarak anlaşılmasın. Her tema yapımcısı (ben de dahil) takıldığı yerde internetten fonksiyon alır. En önemlisi özgün tasarım ve işini hakkıyla yapman. Ancak o zaman temayı satmayı hak etmiş olursun.
Yorumunuz için teşekkürler hocam, neticede emek hırsızlığı olur haklısınız ve engin düşünceleriniz için tekrar teşekkür ederim.
1 kişi bu mesajı beğendi.