Öncelikle Hoşgeldiniz Değerli Misafirimiz,
Burası bizim Sanal Dünya’daki evimiz olması sebebiyle buraya gelen bizim misafirimiz oluyor haliyle:) O yüzden tekrardan hoş geldiniz diyorum.
Malumunuz, ev sahipleri evine gelenlere her zaman tazim gösterir, onlara değer verir ve onlara iyi bir hizmet vermek ister. İkram edeceği şeyleri bile özenle hazırlar. Çünkü evine gelen misafiri mutlu etmek, memnun etmek ister.
Börekler,çörekler, kekler ooo neler neler yapılır güzel bir şekilde de servis yapılır. Yanına da güzel bir çay demledin mi tamamdır. Normalde kendisi için yapmadığını evine gelen misafir için yapar. Çünkü bizim için misafirler çok değerlidir.(Diğer ülkelerde misafirlik kavramı bile yok diyebiliriz hatta)
Bu sebeptendir ki gerçekte evime gelen misafirleri ağırladığımız gibi, aynı onun gibi buradaki evimiz bu sitemizde bize gelen misafirleri iyi ağırlamak istiyorum.
Bu aşamada da sizlerden yardım almak istedim. Sizlere belki burada çörek, börek hazırlayamayacağım amma.. Sizin sitemden yazıları okuyarak faydalanmanız esnasında gözünüzün güzeli görüp hoşnut olmanızı istiyorum.
Bu yüzden de sitemde değişiklikler yapmak istiyorum. Göze daha hoş gelen görsellikler, sizlere servis yaptığım ikramlarım yani yazılarımı daha iyi okuyabilmek için daha iyi tasarım olmasını istiyorum. Sizleri www.ekremmentesoglu.com adında evimizde sizi daha iyi nasıl ağırlarız bunun derdine girdim. Bu yüzden sizden yardım istiyorum :)
- Siteyle alakalı tasarımlar neler olabilir?
- Direk temanın tamamı değişmeli mi?
- Yoksa nerelerini değiştirmeli ve neler yapılmalı?
Bu sorulara cevap olarak yorum yazarsanız sizi memnun etmek için çalışma yapmayı düşünüyorum.
Şimdiden teşekkür ederim :)
Konu Linki :http://www.ekremmentesoglu.com/misafir-memnuniyeti-tema-gorsellik-degisimi/