-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar merhabalar,
Themeforestten elimde bir tema mevcut 29 dolarlık. Ben bu temayı iade edip jannah temasını almak istiyorum. İade edebilirsem jannah ı ayrı mı satın almam gerekiyor, yoksa iade edilecek bakiyenin üstünü mü tamamlamam gerekiyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Kaynak
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Asla iade almazlar. Çünkü aldin bir kere, kullandin sayarlar. Baskasina verebildigini de düsünurler. Ve iade ettikten sonra silmeyebilirsin de. Bütun bu olasiklar yuzunden asla iade almazlar, hic heveslenme. Bir bardak soguk su iç iftardan sonra. Geçmis olsun
1 kişi bu mesajı beğendi.
Labirent Kent: https://labikent.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
404
-
-
Ad Soyad
Ö** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Satıcıya bağlı hocam dene sen şansını gene de. 69 dolarlık 2 tane mobil uygulamayı 5-6 defa indirdikten sonra iade ettim. Temalarda sorun çıkarıyorlar evet şansın düşük ama dene. Bakiye üstünü tamamlarsn ayrıca
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
tema pixwell teması öyle 100 200 satın almalı değil o yüzden alırlar diye düşünüyordum ama dediklerinize göre almazlar muhtemelen :)
drmd
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Şansınızı deneyin, 59 dolarlık ürün için iade talebi açtım, kabul ettiler. Tamamen tema tasarımcısı ekibine bağlı. Ben bütün gerekçelerimi sundum, kullanamadığımı söyledim. Kabul ettiler. 1 kere indirmiştim.
Yazı ağırlık tema arıyorsanız PM.