Protopress ihtiyacınız olacak son derecede önemli ve göz alıcı tasarımı ile karşınızda. Düzenlemesi oldukça kolay olan , Özel İçerik Alanları Bulunan, özel görselleri bulunan tam ayarlanabilir kenar genişliği, gelişmiş menü navigasyon sistemi, Öne çıkan fotoğraflar dahilsınırsız yükleme, Tema üzerinde 3D efekler, Google Fonts, Yüksek Kalite Animasyon ile profesyonelliğinden ödün vermiyor. En önemli 2 seçenek ise birincisi tüm tarayıcılarda sorunsuz çalışması ve 2. si Protopress wordpress teması tüm cihazlarda (Cep,Masaüstü,Tablet) uyumlu olarak çalışmaktadır, hiç bir sorun yaşamazsınız.



Ücretsiz olarak hiç bir ücret ödemeden bu temaya ulaşmak çok basit! Kaliteli içerikler sunabilir sorunsuz bir şekilde kendi ürünlerinizi sunabilirsiniz.
Kurulum için yapmanız gereken adımlar öncelikle wordpress kurulu bir panele rev slider kurmanız gerekmektedir. Kurmuş olduğunuz rev slider a indirmiş olduğunuz dosyanın içindeki slider zip dosyasını içerisine export ediyorsunuz ve ismini temadaki slider bölümündeki ismi ile aynı şekilde yapıyorsunuz. Daha sonradan temayı ftp aracılığı ile veya wordpress panelinden yüklüyorsunuz. Düzenleme için Görünüm menüsünden düzenleyiciye tıklayarak index kısmından gerekli düzenlemeleri yapabilirsiniz.
Tamamen ücretsiz bir şekilde sunulan bu temaya sahip olmak çok kolay sizlerden sadece istediğimiz bu temayı sosyal medya üzerinde bir kere paylaşmak daha sonradan indirme ve demo linkleri açılacaktır.






DEMO - İNDİR
Tüm Temelar İçin Kaynak : http://ucretsiztema.net/