degonet adlı üyeden alıntı

bütün webmaster forumlarında wordpress kategorisi altında hep aynı konuyu açmışsınız diğer konularınızda öyle kötülemek olmasın ama paylaşımmı yapıyorsunuz yoksa internet üzerinde ziyaretçi vee hit çoğaltmamı hem paylaştığınız temaları türkçeleştirip sunarsanız daha isabetli paylaşımlar yapmış olacaksınız ben yabancı sitelerden aldığım free temaları buraya konu açarak tanıtsaydım veyada başkaları forumda okadar çok konu açılırdıki önüne geçilmezdi .
saygılarımla...


hocam sorularınıza sırasıyla cevap vereyim;

    [*]Evet paylaşım yapıyorum ve amacım tamamen ücretsiz temaları herkese tanıtabilmek.Bunun içinde üyeliğim olan farklı forum sitelerinde de tanıtımlarıma devam ediyorum.

    [*]Türkçeleştirerek sunmuyorum, çünkü bu sefer orjinalini değiştirmiş olabileceğim için warez paylaşım durumuna düşebilir tema demo inceleme ve önizlemelerim.

    [*]Birileri WordPress temalarını tanıtmaz ise, bir çok arkadaşın haberi dahi olmuyor bu temalardan ve bir çoğu internet tacirlerinin eline düşüyor.

    [*]Bir çok kişi tanıtım vs. yaparak faydalı olmak yerine konu baltalamakla vakit geçirdiğinden sadece kendisini tatmin ediyor ve faydalı olduğunu düşünüyor.

    [*]asıl sitemi (imzamdaki) incelerseniz, sadece tema tanıtarak ziyaretçi çekmeye çalışan boş bir site olmadığını kendiniz de göreceksinizdir.

    [*]WordPress Teması konusu eğer kişinin ilgisini çekmiyorsa, zorla bu yazdığım konuyu tıklaması gerekmiyor,bildiğim kadarıyla wmaraci.com sitesi, eğer ....isimli kullanıcının yazılarını okumazsanız siteden uzaklaştırılırsınız falan demiyor.

    [*]Forum sitelerinin tek amacı vardır o da "Yardımlaşma". Bu ya sizin gibi sorular sorarak yardım isteme şeklinde olur ya da bildiği konuları paylaşma şeklinde.Paylaşım yapmak için de icazet almaya gerek yoktur, sadece site kuralları çerçevesinde bunu yapmanız kafidir, zira misal ben site kuralına aykırı paylaşımda bulunduğum için 2 gün önce 1 günlük uzaklaştırma aldım ve yanlışımı düzelterek paylaşımlarıma devam ediyorum.
    [*]Eleştiriler benim için önemlidir ama önyargıları önemsemem.

Teşekkür ederim...