Merhabalar arkadaşlar , geçen senenin başında şu anki teknoloji blogu için hazırladığım temayı uzun zamandır saklıyordum sizle paylaşmak için fakat boş vaktim yoktu.Bu gün oturup adam gibi temayla uğraştım biraz.Eksikleri vardı onları düzelttim.Sizler için kullanılabilir bir tema haline getirdim.Üstüne üstlük bir de isim koydum : UzunBlog.Aslına bakarsanız kişisel bloglar için uygun olan bu temayı sıfırdan kodlamadım.Arthemia teması sağolsun bu temayı buraya kadar getirdik.Neyse fazla uzatmadan tema özelliklerine geçelim.
UzunBlog WordPress Kişisel Blog Teması Özellikleri
[*]Tema paneli üzerinden sosyal ağlar ve logo adresi gibi opsiyonel şeyleri değiştirebilirsiniz.(Bakınız)
[*]Reklam paneli üzerinden temadaki reklam kodlarınızı değiştirebilirsiniz.(Bakınız)
[*]Temada cufon özelliği vardır.”h1″ etiketleri cufon yardımı ile çağırılır.
[*]Dinamik sidebar ile istediğiniz gibi sidebarı düzenleyebilirsiniz.
[*]Yazı altı sosyal medyada paylaş ikonları ile sosyal imeleme yapabilirsiniz.
Önemli Notlar
[*]Tema dosyası içinde bulunan eklentiler dosyası içindeki wordpress eklentilerini “wp-content/plugins” klasörü içine atıp yönetici panelinizden eklentileri etkin ediniz.
[*]Arından yönetici panelinizden “Kullanıcılar » Profiliniz” bölümünden kullanıcı avatarınızı ve biyografinizi düzenleyin.Aksi taktirde tekil yazılarınızda sidebar ve footer çalışmayacaktır.
[*]Temada bir adet linkim bulunmaktadır.Sizden ricam bu linki kaldırmamanız.
Rar Şifresi : bemreuzun.com.tr
Orjinal Konu : UzunBlog - Wordpress Kişisel Blog Teması