-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Psikolojik Danışman
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bir çözüm bulamadım ama daha
Ek Olarak: Localhost sorunu çözülmüş ama bu sefer özel alanlar bölümünde image yok
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Özel alan seçtiğiniz menünün altında "Yeni girin" yazıyor. Buna tıklayarak "resim" adını girip yan tarafa da URL ekleyerek resim ekleyebilebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Öncelikle tema için teşekkürler yeni başlayanlar için güzel bir tema ama menü barlar, sosyal medya ikonları, butonlar, yorum kutusu ve kategori başlıkları oldukça büyük istatistiklerin arkaplan resmi buton içerisindeki yazılar daha farklı bir renk olabilirdi. :P
v2.0 Sürümün de birazdaha küçültebilirsiniz. :D
Neyse lafı uzatmadan tema da emeği geçen herkese teşekkürler. :D
Bende indirdim bol bol editlerim artık. :D
ymndgn
YamanDogan.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öncelikle merhaba.siteye üye olmamda ve üyeliğimin hemen onaylanmasında emeği geçen burak beye tşk ederim :)
Tema hakikaten harika.görür görmez hemen bloguma kurdum. fakat şöyle bir sorunum var. siteyi ie 'de görüntülediğimde herhangi bir yazının sayfasına girdiğimde site sola kayıyor ezilip büzülüyor :) acaba bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz? blog adresim
www.yamandogan.com
Şimdiden tşk ederim.
Aşk elindeyse, Zamanı boşa harcayamassın...
bd
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
2
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Bu sorun ile daha öncede karşılaşmıştım. Sorun tema ile alakalı değilde, kullanılan bir eklenti veya functions.php'ye eklenen bir kod ile alakalı.
Öncelikle şununla başlayalım denemeye. Bütün eklentileri etkinsizleştirip yazı içini kontrol edermisin? Eğer sorun düzelirse tek tek eklentileri etkinleştirip kontrol et. Bakalım hangi eklentide sorun var.
ymndgn
YamanDogan.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
dediğin gibi bütün eklentiler şuan devre dışı fakat yine kaydırıyo sayfayı. temada yaptığım tek değişiklik sağdaki reklamların olduğu kısmı sidebar.php de sildim. başka bişiy de yapmadım temaya.çok ilginç temayı kullanan diğer tüm arkadaşlarda böyle bir sorun olmamış sanırım :S
edit: tema dosyasını tekrar atıcam.birde bunu deniyim bakalım.
bd
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
2
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Bu olay tema dosyası ile alakalı değil malesef. Eğer imkanın varsa wordpress'i yeniden kurmanı öneririm. Bütün yazılarının yedeğini araçlarda dışa aktar diyerek alabilirsin.
ymndgn
YamanDogan.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
tmm burak dediğin gibi şimdi wp yi komple silip yeniden kurucam. dışa aktardım herşeyi. inşallah eski içeriklerime bişiy olmadan temiz bi şekilde hallederim şu işi :) kurduktan sonra tekrar olumlu yada olumsuz dönücem. kusura bakmayın sizinde kafanızı ağrıtıyorum :)
bd
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
2
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Tamam Yaman, yeniden kurduktan sonra herhangi bir problem olmayacaktır temada. Ne kusuru, yardım edebildiysem ne mutlu. Haberini bekliyorum.