-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Operatör
-
-
Ad Soyad
Ü** T**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
Merhaba arkadaşlar.Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam affola.Ancak uygun kategorinin burası olduğunu düşünüyorum.Her neyse konumuza dönelim.Bir çok wordpress kullanıcı tasarım sıkıntısı çekiyor. Bende bunun için biraz düşündüm ve böyle bir proje geldi aklıma.İnternette gerçekten güzel temalar var ancak artık herkes o temaları kullandı açıkçası sıktı bir çoğu.Demem o ki profesyonel bir ekiple 1 adet wordpress tasarımı yapsak ve ücretsiz olarak dağıtsak ?
Tasarımı çizecek , kodlayacak, entegre edecek arkdaş veya arkadaşlar bu konu altından yazarlarsa sevinirim.Bende tasarımı çizmeye uğraşıyorum güzel birşeyler çıkarabilirsem paylaşacağım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Rehber Öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
ücretsiz dağıttınız zaman onuda herkes kullanacak o zaman farklı olmayacak ki.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Yapılan temanın çeşitli renkleri olan çeşitli sürümleride dağıtılırsa , internette herkesin kullandığı temalardan farkı olur derim yani mesela bu proje gerçekleşti ve 1 tema çıktı ortaya . herkes aynı temayı kullanırsa yine karışıklık yine karışıklıkl :D Ama aynı projeyi her ay 1 defa düzenli olarak hayata geçirilirse gerçekten sürerlilik ve çeşitlilikte ortaya çıkar :)
Bunlarda benim fikirlerim projenizi beğendim fakat tasarım konusunda pek bilgim yok , öğrenmeye hala geciktiğim için kendimi bi kez daha pişman hissettim :| Başarılar :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Operatör
-
-
Ad Soyad
Ü** T**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
Hocam bu ekip devamlı çalışma içerisindede olabilir. En azından ayda 1 tema çıksa devamlı yenilenir.En azından güzel temalar olur. Amacımız herkesin kullanıp kullanmaması değil zaten. Kimsede olmasını istemeyen verir parasını yaptırır temasını. Bizim amacımız bütçesi olmayıp ta güzel tema arayanlar için.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Kimsede olmasını istemeyen tabikide kendisi yaptırır ben onu kastetmemiştim hocam 1 tema değilde çeşitlilik söz konusu olursa ilgi daha çok olur anlamında söylemiştim. Ayda 1 tema çıkma fikri üzerine yoğunlaşılmalı bence.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Operatör
-
-
Ad Soyad
Ü** T**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
@Melodrama: @oyunrafi'ye söylemiştim onları :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba bu işin amacı para kazanılmayacak ve tamamen devlet projesi gibi olacak anladığım kadarıyla.Eğer tasarım konusunda iyi iseniz ben kendim css'html olarak hatasız kodlama yapabilirim.Ama Wordpress'e entegre edebilirmiyim onu bilmiyorum.Eğer işe yarar isem pm atabilirsiniz.Saygılarımla.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Operatör
-
-
Ad Soyad
Ü** T**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
@Vunpando
Tasarım üzerinde çalışıyorum ancak göze hitab eden birşeyler çıkaramadım.Tasarım konusunda yardımcı olacak bir arkadaş olursa sana dönüş yapacağım.
Evet ücret olmayacak ve 1-2 ayda bir tasarım çıkarılacak bu proje adı altında.Yapanların emeği göz ardı edilmeyecek tabiki footer kısmına eklenecek isimler(silinmez şekilde)
Tasarım ve WP entegre hakkında bilgili olan arkadaşlar aranıyor ilginiz için teşekkürler.