-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Elektronik ve Haberleşme
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
merhaba arkadaşlar trdizifilm alan adı için tema yaptırmak istiyorum,
hem dizi (yerli yabancı), hemde film için tek bir tema yaptırmak istiyorum,
görünüme gelince dizilab ve dizipress v3 gibi ortak yanları olan biri dizifilm teması yaptırmak istiyorum uygun fiyatlı yapacak olan arkadaşların iletişime geçmesini bekliyorum.
ilgi gösterdiğiniz için teşekkür ederim ...
http://trdizifilm.com / Güncel Fragmanlar ve Güncel Dizi Film Haberleri
cruis
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
SEO
-
-
Ad Soyad
Y** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Özel tasarım yaptırıp para harcamayın eğer bahsettiğiniz alan adı .com olanı ise zaten 5m800k alexa var ilk önce biraz hit çekin normal bir temayla içeriği kaliteli ekleyin site büyüyünce değiştirirsiniz görüntüyü tasarımı bence.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
öğretici
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
32, (%94)
merhaba hocam bence bu işi yapacaksanız profösyönel girmelisiniz aksi taktirde rakipleriniz bir dünya zaten enselenip gidersiniz.. Alp Video Skriptleri diye arattır googlede bu arkadasın alp dizi skripti ve video sikriptleri diye 2 üç tane skripti var profösyönel hemde uygun kolay gelsin
1 kişi bu mesajı beğendi.
işte buu
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Elektronik ve Haberleşme
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
cruis adlı üyeden alıntı
özel tasarım yaptırıp para harcamayın eğer bahsettiğiniz alan adı .com olanı ise zaten 5m800k alexa var ilk önce biraz hit çekin normal bir temayla içeriği
kaliteli ekleyin site büyüyünce değiştirirsiniz görüntüyü tasarımı bence.
şimdilik bende öyle düşündüm ama ücretsiz bir tema bulsaydım dediğiniz gibi yapacaktım ama yok bulamadım
Ek Olarak:
KadirHameş adlı üyeden alıntı
merhaba hocam bence bu işi yapacaksanız profösyönel girmelisiniz aksi taktirde rakipleriniz bir dünya zaten enselenip gidersiniz.. Alp Video Skriptleri diye arattır googlede bu arkadasın alp dizi skripti ve video sikriptleri diye 2 üç tane skripti var profösyönel hemde uygun kolay gelsin
biliyorum hocam diğer sitelerimde alp dizi ve film scriptlerini kullanıyorum dizidvi ve filmdvi ama çok eksiği var bu scriptlerin
http://trdizifilm.com / Güncel Fragmanlar ve Güncel Dizi Film Haberleri